Alviana

Alviana maakt natuurlijke cosmetica mogelijk voor iedereen. Van de allerhoogste kwaliteit, natuurlijk en betaalbaar. Bovendien draagt Alviana het officiële NATRUE keurmerk.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Alviana Shampoo Bar Vet Haar
Alviana Shampoo Bar Vet Haar
60 gr
(0)
Direct leverbaar
7,95
Bekijk product: Alviana Shampoo Bar Vet Haar
Alviana Shampoo Bar Normaal Haar
Alviana Shampoo Bar Normaal Haar
60 gr
(0)
Direct leverbaar
7,95
Bekijk product: Alviana Shampoo Bar Normaal Haar

Alviana

Natuurlijk, betaalbaar en vers. Dat is waar Alviana natuurcosmetica voor staat. Alviana heeft een passie voor natuurlijke schoonheid.

Alviana bestaat sinds 2006 en produceert haar producten in Europa, voornamelijk in Duitsland, en zorgen voor een zorgvuldige productie. Dat betekent: geen dierproeven en een verantwoorde omgang met het milieu.

Alviana natuurlijke producten

De kwaliteitsnormen bij Alviana zijn hoog: alle artikelen zijn gecertificeerd. Alviana selecteert hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen voor de natuurcosmetica en verwerkt, voor zover mogelijk, de nieuwste wetenschappelijke bevindingen in de recepten.

Het resultaat is een bijzonder huidvriendelijke en verzorgende natuurcosmetica voor elke dag. En voor elke portemonnee - omdat ze willen dat Alviana voor iedereen betaalbaar is.

Alviana kopen op Plein

Op Plein vind je de natuurlijke cosmeticaproducten van Alviana. Van de allerhoogste kwaliteit en tegen een betaalbare prijs. Ontdek nu jouw favorieten en bestel Alviana producten voordelig, vertrouwd en veilig bij Plein. Altijd snel in huis!!