Alpecin

Hybrid technologie in een shampoo is er voor de gevoelige of jeukende hoofdhuid. De shampoos hydrateren en kalmeren de hoofdhuid en de cafeïne versterkt de haarwortels.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Alpecin Shampoo Cafeine
Alpecin Shampoo Cafeine
250 ml
2
Alpecin Shampoo Grey Attack
Alpecin Shampoo Grey Attack
200 ml
Alpecin Shampoo Dubbel Effect
Alpecin Shampoo Dubbel Effect
200 ml
2
Alpecin Shampoo Hybrid Caffeine
Alpecin Shampoo Hybrid Caffeine
250 ml
Alpecin Liquid Hair Energizer
Alpecin Liquid Hair Energizer
200 ml
1

Alpecin

De shampoos van Alpecin zorgen voor nieuwe energie voor haar en hoofdhuid. De shampoos hydrateren en kalmeren de huid op het hoofd en de cafeïne versterkt de haarwortels. Er zijn shampoos die werking bieden tegen: roos, erfelijk bepaalde haaruitval, donker haar, gevoelige of jeukende hoofdhuid en werking bieden voor verhoging productiviteit haarwortels en extra energie.

Alpecin shampoo

De doeltreffende producten en effectieve oplossingen bieden de juiste haarverzorging, afgestemd op jouw behoeftes. Hieronder vind je de zes shampoos die Alpecin in haar assortiment heeft:

Alpecin Hybrid Cafeïne-Shampoo

Bij een gevoelige of jeukende hoofdhuid. De shampoo heeft effect op twee manieren: een hydraterend effect dankzij de milde shampoo-formule speciaal voor de gevoelige of jeukende huid. Hydrateert en kalmeert de hoofdhuid. En daarnaast een voedend effect: de krachtige werkzame stof cafeïne dringt tot diep in de haarwortels door. Erfelijk bepaalde haaruitval wordt hiermee voorkomen.

Alpecin Cafeïne-Shampoo C1

Alpecin Cafeïne-Shampoo C1 tegen erfelijk bepaalde haaruitval. Cafeïne bevordert de haargroei en kan erfelijk bepaalde haaruitval aanwijsbaar afremmen. Door dagelijks het haar te wassen komt het complex van actieve bestanddelen direct inde haarwortels. In slechts 120 seconden dringt de cafeïne via de haarschacht al direct door tot aan de haarzakjes. Indien de shampoo langer op het hoofd blijft, dringt de cafeïne ook door in de huid rondom de haarwortels.

Alpecin Sport Cafeïne-Shampoo

Alpecin Sport Cafeïne-Shampoo is de workout voor je haar, voor een extra dosis energie. Geschikt voor de fysiek actieve man. Als je intensief sport, verbruiken je spieren zoveel energie dat het lichaam daarop ergens anders gaat besparen, zoals in de haarwortels. Het werkzame complex met speciale ingrediënten – Alpecin cafeïne, taurine en de micronutriënten biotine, zink, magnesium en calcium – geeft de haarwortels nieuwe energie. Dat bevordert een krachtige haargroei en gaat erfelijk bepaalde haaruitval tegen.

Alpecin Liquid

Alpecin Liquid voorkomt erfelijk bepaalde haaruitval. Het cafeïne-houdende werkzame complex houdt de haarwortels als het ware wakker en zorgt ervoor dat de groeifasen langer zijn dan erfelijk bepaald. De liquid zorgt voor een fris prikkelend gevoel op de hoofdhuid, de werkstoffen lopen langs de haarschacht naar de haarwortel en vormen daar een 24-uurs reserve van werkstoffen.

Alpecin Dubbel-Effect Cafeïne Shampoo

Alpecin Dubbel-Effect Cafeïne Shampoo werkt tegen roos en erfelijk bepaalde haaruitval. Tijdens de eerste fase verwijdert de Dubbel-Effect Cafeïne Shampoo de verharde hoorncellen en maakt de hoofdhuid vrij van roos. Dankzij de combinatie van salicylzuur en piroctone olamine, twee werkzame anti-roos stoffen.

Alpecin Tuning-Shampoo

De zwarte cafeïne shampoo voor donker haar De krachtige kleurpigmenten in de shampoo houden het haar donker en het oogt voller. Als je vroegtijdig met het gebruik begint, zullen de eerste grijze haren pas veel later verschijnen. Het Color-effect valt niet meteen op en neemt pas bij regelmatig gebruik aan intensiteit toe.

Alpecin shampoo kopen op Plein

Jouw favoriete Alpecin shampo online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Alpecin producten. Voor haaruitval tot aan kleurbehoud vand donker haar. Bovendien snel in huis zodat je de volgende dag al, mits voorradig, kunt genieten van de beste verzorging voor jouw haar. Bestel jouw Alpecin favorieten nu online bij Plein.