Aloe Care

Ontdek de verzorgende werking van Aloë vera met de producten van Aloë Care. Aloë vera heeft velen voordelen voor de verzorging van je lichaam. De meest bekende werking van Aloë vera in Aloë care is de zijde zachte gevitaliseerde huid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Aloe Care Huidgel Mini 98%
Aloe Care Huidgel Mini 98%
50 ml
27% korting

Aloe Care

Aloë Vera heeft een verzachten en verzorgende werking op de huid maar ook op het lichaam. Zo zorgt aloë vera voor een verbetert immuunsysteem, stimulering van de stofwisseling, gewichtsverlies, ontgiftende werking, houdt de bloedsuikerspiegel in balans, helpt maag- en darmklachten, vermindering van allergieën, helpt tegen slechte adem, stimuleert vruchtbaarheid, vermindert menstruatieklachten, ondersteunt bij reuma en artrose, mooiere huid en vermindert huidproblemen. Zoals je ziet heeft aloë vera velen voordelen. Ervaar deze voordelen met onder andere de producten van Aloë Care. 

Aloe Care producten

Aloë care heeft diverse producten met Aloë vera in haar assortiment. Ieder product bevat de werking van aloë vera maar daarnaast heeft het product de specifieke werking waar het voor samengesteld is. Zo heeft Aloë care producten zoals huidgel, anti-roos conditioner en bodylotion. 

  • Aloë Care Huidgel 98%: versnelt de groei van huidcellen en geeft een zachte huid
  • Aloë Care Huidgel Mini 98%: versnelt de groei van huidcellen en geeft een zachte huid, makkelijk om mee te nemen onderweg 
  • Aloë Care Anti-Roos Conditioner: Werkt tegen roos en heeft een vitaliserend effect op de hoofdhuid
  • Aloë Care Bodylotion: Zachte bodylotion vitaliseert en verzorgt de huid 

Aloë Care kopen op Plein

Aloë Care koop je op Plein. Ontdek de verzachtende werking van aloë vera met de producten van Aloë Care. Voor het volledige assortiment van Aloë Care kijk je op Plein. Altijd snel in huis!