Alfasan

Alfasan

Alfasan zet zich elke dag opnieuw in voor de zorg en bescherming van jouw dieren. Dit doet Alfasan als diergeneesmiddelen producent al sinds 1975. Goed en veilig staat altijd voorop. Jouw huisdier gezond houden en sterker maken is het ultieme doel.  
Alfasan4animals biedt het beste uit de natuur voor jouw huisdier. Alfasan4animals gebruikt alleen 100% natuurlijke ingrediënten.

100% natuurlijke werkzame stoffen

De hoofdbestanddelen in de Alfasan4Animals producten zijn allemaal van natuurlijke herkomst of lichaamseigen stoffen en dragen bij aan het behoud van een goede gezondheid van jouw huisdier.
De dierverzorgingsproducten van Alfasan4animals bevatten alleen 100% natuurlijke werkzame stoffen, geen ongewenste chemische stoffen en geen onveilige E-nummers. De ‘groene’ lijn van Alfasan gebruikt het beste uit de natuur en heeft, mede dankzij de uitgebreide onderzoeken en testen, een positieve werking op de gezondheid en vitaliteit van jouw dier.

Alfasan producten online kopen

De producten van Alfasan4animals koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Alfasan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze huisdierspecialist helpt je graag verder met een advies op maat.

|