Alert Splash * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Alert Splash is een merk dat zich richt op het aanbieden van hoogwaardige waterdichte producten voor verschillende activiteiten. Het productaanbod omvat waterdichte telefoonhoesjes, waterdichte tassen, waterdichte rugzakken en waterdichte zaklampen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Alert Splash Opblaaseiland Dino
Alert Splash Opblaaseiland Dino
240 x 180 cm
Maandag in huis 10% korting
Alert Splash Opblaaseiland Eenhoorn
Alert Splash Opblaaseiland Eenhoorn
240 x 180 cm
Maandag in huis 10% korting

Alert Splash

Alert Splash is een merk dat zich richt op het aanbieden van hoogwaardige waterdichte producten voor verschillende activiteiten. Het productaanbod omvat waterdichte telefoonhoesjes, waterdichte tassen, waterdichte rugzakken en waterdichte zaklampen. De belangrijkste voordelen van Alert Splash-producten zijn onder meer: 1. Waterdicht: Alle producten van Alert Splash zijn waterdicht en bieden bescherming tegen water, vocht en stof. 2. Duurzaamheid: De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen en lang meegaan. 3. Veelzijdigheid: De producten zijn geschikt voor verschillende activiteiten, zoals kamperen, wandelen, vissen, zwemmen en andere watersporten. 4. Gemak: De producten zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden gemak bij het dragen van persoonlijke spullen tijdens activiteiten. 5. Stijlvol: De producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor ze er stijlvol uitzien en passen bij verschillende persoonlijke stijlen. Met Alert Splash-producten kunnen potentiële kopers genieten van hun activiteiten zonder zich zorgen te maken over hun persoonlijke spullen die nat worden of beschadigd raken door water of vocht.

Alert Splash kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Alert Splash? Bij Plein vind je altijd de beste Alert Splash acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Alert Splash voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs