Alecto

Alecto ontwikkelt allerlei handige producten voor jou en voor je kindje. Op Plein.nl vind je het ruime aanbod Alecto babyfoons en Babycare producten. Bestel gemakkelijk en veilig online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 41

aanbieding
Alecto Gehoorbeschermer Kinderen Groen

Direct leverbaar

14,99 (adviesprijs)
30% korting
10,49
Bekijk product: Alecto Gehoorbeschermer Kinderen Groen
aanbieding
Alecto Gehoorbeschermer Kinderen Roze

Direct leverbaar

14,99 (adviesprijs)
30% korting
10,49
Bekijk product: Alecto Gehoorbeschermer Kinderen Roze
aanbieding
Alecto Gehoorbeschermer Kinderen Blauw

Direct leverbaar

14,99 (adviesprijs)
30% korting
10,49
Bekijk product: Alecto Gehoorbeschermer Kinderen Blauw
aanbieding
Alecto Gehoorbeschermer Kinderen Oranje

Direct leverbaar

14,99 (adviesprijs)
30% korting
10,49
Bekijk product: Alecto Gehoorbeschermer Kinderen Oranje
aanbieding
Alecto Gehoorbeschermer Kinderen Wit

Direct leverbaar

14,99 (adviesprijs)
30% korting
10,49
Bekijk product: Alecto Gehoorbeschermer Kinderen Wit
Alecto Koolmonoxide melder COA-26

Direct leverbaar

29,99 (adviesprijs)
22% korting
23,48
Bekijk product: Alecto Koolmonoxide melder COA-26
Alecto Baby Manicure Set BC-40

Direct leverbaar

4,99 (adviesprijs)
7% korting
4,63
Bekijk product: Alecto Baby Manicure Set BC-40
Alecto Koolmonoxidemelder COA-28

Direct leverbaar

29,99 (adviesprijs)
32% korting
20,53
Bekijk product: Alecto Koolmonoxidemelder COA-28
alecto-logo

Alecto

Voor je kindje wil je alleen het beste en dat is precies hetgeen wat Alecto biedt: uitstekende producten die regelmatig worden uitgeroepen tot 'Beste uit de test' of 'Beste koop'. Ook heeft Alecto al meerdere grote awards gewonnen. Daarnaast krijgt Alecto veel positieve beoordelingen van ouders. Alecto ontwikkelt namelijk allerlei handige producten voor jou en voor je kindje. Voorbeelden hiervan zijn: gehoorbeschermers, thermometers, weegschalen, flessenwarmers en veiligheidsartikelen. Op het gebied van babyfoons is Alecto al meerdere jaren de marktleider. Dit komt doordat zij een goede combinatie hebben van goede producten en een eerlijke prijs. Door deze eerlijke prijs passen de goede producten in elk budget.

Alecto babyfoon

De babyfoons van Alecto zijn enorm populair, geen merk is populairder bij jonge ouders dan Alecto. Daarom is Alecto ook de marktleider in babyfoons. De Babyfoons van Alecto zijn door de consumentenbond meerdere keren uitgeroepen tot 'Als beste getest' of hebben de titel ‘Beste koop’. Kortom de babyfoons van Alecto zijn immens populair. Er zijn een aantal verschillende babyfoons verkrijgbaar, zo heb je de normale babyfoon, de Wifi Babyfoons, Babyfoon met camera en Dect Babyfoons. 

Alecto babyfoon met camera

Alecto heeft meerdere babyfoons met camera in het assortiment die jou als ouder de rust en het vertrouwen geven dat alles goed is met je kindje terwijl het lekker ligt te slapen. Met de Alecto babyfoons met camera heb je altijd ogen en oren in de babykamer. De babyfoons van Alecto zijn meerdere malen als beste getest of als 'Beste Koop' beoordeeld. Hierdoor ben je als ouder verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Alecto Babycare producten

Naast de babyfoons heeft Alecto ook diverse Babycare producten in het assortiment. Van flessenverwarmers tot thermometers en van deurstoppers tot nachtlampjes. Alecto heeft alles voor een veilig en fijn thuis voor jou en je baby. Zo zijn ook kastvergrendelingen of stopcontactbeveiligers onmisbaar voor een veilig huishouden. 

Alecto thermometers

Alle baby thermometers van Alecto zijn ontwikkeld en getest in het eigen R&D-centrum in ‘s-Hertogenbosch. De baby thermometers bevatten geen scherpe randjes of onveilige elementen als glas of kwik en geven altijd exact de juiste temperatuur weer. Er is geen ruimte voor twijfel. De meting gebeurt niet alleen nauwkeurig maar ook snel voor het grootste gebruiksgemak. Je kunt daarom altijd vertrouwen op de thermometers van Alecto.

Alecto gehoorbeschermers

De gehoorbeschermers zijn speciaal ontworpen voor de kleinere kinderhoofden en zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Ideaal voor bij festivals en evenementen dankzij de geluidsreducering (SNR-waarde) van 25.4 decibel. De gehoorbeschermer is comfortabel dankzij de zachte hoofdband en de 2-puntbevestiging zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling van de oorkap. Ook makkelijk: de gehoorbeschermers zijn inklapbaar en daardoor makkelijk op te bergen en mee te nemen.

Alecto kopen op Plein.nl

Jouw favoriete Alecto product online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Alecto producten. Van babyfoons tot gehoorberscherming. Bovendien snel in huis zodat je de volgende dag al, mits voorradig, kunt genieten van de producten die het leven voor jou en je kleintje gemakkelijker maken. Bestel jouw Alecto favorieten nu online bij Plein.

|