Airmax

Airmax zorgt voor een betere ademhaling tijdens het slapen. Het verwijdt het smalste gedeelte van de neusingang en geeft positieve effecten bij verkoudheid, snurken en slaapapneu/OSAS.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Airmax Anti Snurkers Small/Medium
Airmax Anti Snurkers Small/Medium
2 stuks
Morgen in huis 7% korting
Airmax Tegen Snurken Maat S
Airmax Tegen Snurken Maat S
2 stuks
Morgen in huis 20% korting

Airmax

Airmax is vervaardigd van een reukloze, zachte en medisch gecertificeerde kunststof (S.E.B.S.). In een Airmax verpakking zitten twee stuks. Eén stuk kan tot max. drie maanden gebruikt worden. Je kunt dus een halfjaar lang vrijer door de neus ademen met één verpakking.

De Airmax verwijdt het smalste gedeelte van de neusingang, zonder dat dit aan de buitenkant zichtbaar is. De duwkracht van het product werkt bewezen effectief en vergroot de ruimte voor de luchtinstroom. Dit resulteert in een betere luchtdoorstroming waardoor er meer zuurstof tot dieper in de longen naar binnen komt. Het dragen van de Airmaxx is uiterst comfortabel.

Wetenschappelijk bewezen

De positieve effecten van producten als die van Airmax zijn wetenschappelijk aangetoond. De Airmax is op dit gebied de nieuwste ontwikkeling. Directe verwijding van de neusingang geeft positieve effecten bij verkoudheid, snurken en slaapapneu/OSAS. Tevens heeft het positieve effecten op de prestaties van recreatieve sporters en topsporters.

Airmax kopen op Plein.nl

Koop de producten van Airmax gemakkelijk en voordelig online bij Plein.