After bite

After Bite verzorgt de huid na een insectenbeet en bij aanraking met verschillende planten die prikken. De After Bite producten verzachten en verzorgen de huid, waardoor huidirritatie voorkomen wordt.
Lees meer

After Bite

After Bite verzorgt de huid, zoals de naam al doet vermoeden, na een insectenbeet. Daarnaast verzorgt After Bite ook nog bij aanraking van de huid met verschillende planten die prikken, zoals brandnetels. De After Bite producten verzachten en verzorgen de huid, waardoor huidirritatie voorkomen wordt.

De verschillende producten zorgen ervoor dat iedereen een goed After Bite product kan kiezen. Zo is er een speciale After Bite Pen voor kinderen. Ook is er een extra sterke pen, zodat zwaardere steken goed behandeld kunnen worden. Deze Extra Sterke After Bite is dus uitermate geschikt voor kwallen en wespensteken. Voor meerdere steken kan je natuurlijk ook altijd de After Bite doekjes gebruiken. De doekjes verzorgen de huid over een groter oppervlak, waardoor meerdere steken tegelijk behandeld kunnen worden.

After Bite Classic

De classic variant verzacht en verzorgt de huid bij insectensteken en -beten of na aanraking van o.a. brandnetels. Classic is vloeibaar en verkrijgbaar in een handige pen-verpakking voor makkelijk aanbrengen.

After Bite Xtra

De Xtra verzorgt en verkoelt de huid bij insectensteken en -beten of bij o.a. kwallenbeten. Xtra is een snelwerkende gel die goed plaatselijk op de huid kan worden aangebracht.

After Bite Kids

Deze variant verkoelt en verzacht de huid bij insectensteken en -beten en is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van kleine kinderen. De Kids variant bevat namelijk natuurlijke ingrediënten.

After Bite kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je alle producten van After Bite. Van de Classic variant tot de variant speciaal voor kinderen. Ontdek jouw favoriete After Bite producten en bestel direct bij Plein. Altijd snel in huis!