Afp

All for Paws (AFP) is gespecialiseerd in unieke producten voor jouw hond en kat. Van interactief speelgoed tot koelmatten, voer- en drinkbakken en zachte manden en dekens. AFP heeft alles in huis voor jouw favoriete huisdier.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Afp Interactive  Fetch 'n Treat
Afp Interactive Fetch 'n Treat
(3)
Morgen in huis
25% korting
33,00 (adviesprijs) 24,85
Bekijk product: Afp Interactive Fetch 'n Treat
veilig wandelen
Afp K-Nite Light Up Leash Strap
Afp K-Nite Light Up Leash Strap
20,5 cm
(0)
Morgen in huis
33% korting
9,95 (adviesprijs) 6,64
Bekijk product: Afp K-Nite Light Up Leash Strap
veilig wandelen
Afp K-Nite Reflecterende Hondenriem
Afp K-Nite Reflecterende Hondenriem
120 cm
(0)
Morgen in huis
45% korting
11,25 (adviesprijs) 6,19
Bekijk product: Afp K-Nite Reflecterende Hondenriem
Afp Outdoor Retractable Ball Thrower
Afp Outdoor Retractable Ball Thrower
(0)
Morgen in huis
15% korting
9,75 (adviesprijs) 8,29
Bekijk product: Afp Outdoor Retractable Ball Thrower
loreal-logo

AFP (All for Paws)

All for Paws biedt diverse huisdierbenodigdheden en is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke producten voor huisdieren als katten en honden. Het ontwerpteam zet zich iedere dag in om de producten af te stemmen op de steeds veranderende levensstijl van hun baasjes en voor de behoeften van de huisdieren. De innovatieve, leuke en praktische artikelen zorgen ervoor dat jij met en van je huisdier kunt genieten.

AFP producten

All for Paws biedt een breed assortiment aan verschillende huisdierbenodigdheden. De producten zijn, naast dat ze functioneel en leuk zijn, ook zinvol. Zo heeft iedere productlijn een eigen doel.  

Zo vind je een breed scala aan soorten speelgoed waar je hond of kat zich uren mee kan vermaken. Maar je vind ook andere producten bij All for Paws. Met praktische hulpmiddelen die het leven van het baasje een stukje makkelijker maken, zoals een loopplank voor je hond om in of uit de kofferbak van je auto te lopen. Maar ook koelmatten (ideaal voor de warme zomermaanden), drinkbakken, halsbanden en hondenkussens.  Ook vind je er diverse tandverzorgingsproducten voor honden. Dit laatste zijn speciale kauwspeeltjes die het gebit van je hond onderhouden. Een goed voorbeeld van een zinvol speeltje met een doel.

Interactief speelgoed

Het interactieve speelgoed uit de Smart Toys lijn van AFP zijn speeltjes die gemaakt zijn om honden en katten te stimuleren en bezig te houden. Veel van deze producten zijn elektrisch. Wanneer deze producten aan staan kan je huisdier zichzelf uren vermaken. Een voorbeeld hiervan is de Interactive Flutterbug, een kleine rondfladderende vlinder die onweerstaanbaar is voor katten en de Fetch n Treat voor honden. 

AFP kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het ruime assortiment van AFP. Van speelgoed voor jouw hond en kat tot koelmatten, krabpalen en comfortabele en zachte manden en dekens. Ontdek nu de nieuwe favorieten van jouw trouwe viervoeter en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

|