Aesculaap

Aesculaap gezondheidsproducten zorgen voor een goede gezondheid van jouw dier. Aesculaap omvat vrijwel alle veterinair farmaceutische producten die in Nederland op de markt komen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Aesculaap Iso-Gel tegen Diarree
Aesculaap Iso-Gel tegen Diarree
100 gr
(6)
Morgen in huis
20,84
Bekijk product: Aesculaap Iso-Gel tegen Diarree

Aesculaap

Aesculaap is al jaren dé veterinaire aanbieder van diergeneesmiddelen. Naast een divers aanbod focust Aesculaap zich erg op gemak. Zodat je zonder moeite de diergeneesmiddelen kan gebruiken voor jouw huisdier.

Aesculaap Canoflex

Canoflex is een aanvulling op het reguliere dierenvoer voor honden en katten. Wat Canoflex zo speciaal maakt is dat het bijdraagt aan de conditie van hond of kat. De hoogwaardige voedingsstoffen zorgen ervoor dat jouw hond of kat zich moeiteloos kan blijven bewegen.

Aesculaap Iso-gel 

De unieke formule van Aesculaap Iso-gel tegen diarree zorgt voor verlichting van de darmklachten van jouw hond of kat. De gel verlicht de constipatie en neemt diarree weg. De Iso-gel bevat geen gluten en heeft geen calorische waarden. 

Aesculaap kopen op Plein

Op Plein vind je Aesculaap Iso-Gel en Aesculaap Canoflex. Ontdek nu de producten speciaal voor jouw huisdier en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!