Advancis * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Verzorg je wonden op de juiste manier met Manuka Honing Gel van Advancis. De gedestilleerde en gefilterde gel bevat 100% medicinale Manuka honing. De unieke formule heeft een beschermende en desinfecterende werking.
Lees meer

Advancis

De Activon Manuka Honing Gel van Advancis bevat 100% medicinale Manuka honing zonder toevoegingen. De gel uit Nieuw Zeeland is gedestilleerd en gefilterd en daarom perfect voor gebruik in wonden. De gel werkt beschermend en voorkomt vuil en infecties van de wond. Op iedere wond is Activon Manuka Honig Gel te gebruiken. Echter is de gel vooral geschikt voor Ulcera, chirurgische wonden, brandwonden, graft sites en geïnfecteerde wonden, holtes en sinussen. 

Gebruik van Advancis

Na het verwijderen van de dop breng je ruimschoots de gel aan op het wondbed tot een minimale diepte van 5 mm. Daarna dek je de wond af met een secundair verband. De gel is per tube uitsluitend te gebruiken op één persoon en dient binnen vier dagen na opening gebruikt te worden. 

Advancis kopen op Plein

De Activon Manuka Honing Gel van Advancis is precies wat je nodig hebt voor het verzorgen van wonden. De gefilterde en gedestilleerde gel is afkomstig uit Nieuw Zeeland en is gemaakt van 100% medicinale Manuka honing. Verzorg je wonden op de juiste manier met Advancis Activon Manuka Honing Gel. Advancis koop je op Plein, Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs