Actigener * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Actigener is een natuurlijke therapie shampoo die helpt bij haar- en hoofdhuidproblemen. Ideaal als je last hebt van roos, schilfering van de huid, jeuk of vettig en slap haar. Verkrijgbaar in vier varianten.
Lees meer

Actigener

Sinds 1965 is Actigener de natuurlijke therapie shampoo die helpt haar- en hoofdhuidproblemen op te lossen en te voorkomen. Actigener is oorspronkelijk ontwikkeld om problemen zoals roos, schilfering van de huid en haaruitval aan te pakken, maar is ook de perfecte oplossing voor andere klachten, zoals jeuk en vettig of slap haar.

Je zal het resultaat al zien en voelen na het een paar keer wassen van je haar met Actigener. Daarnaast is je haar na een paar keer wassen met Actigener in betere conditie, gezonder en volumineuzer.

Actigener Strong

Actigener Strong is de sterkste en best verkochte shampoo van Actigener. Actigener Shampoo Strong stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en maakt de hoofdhuid tintelend warm. Reinigt haar en hoofdhuid en helpt de hoofdhuid te kalmeren.

Actigener Mild

Actigener Mild is speciaal voor de gevoelige hoofdhuid. De milde ingredienten zorgen voor een zachte behandeling.

Actigener Sport

Actigener Sport presteert uitstekend om haar- en hoofdhuidproblemen op te lossen. Voor een prijswinnende look!

Actigener Ice

Actigener Ice heeft een heerlijk verkoelend en verfrissend effect.

Actigener shampoo kopen op Plein

Op Plein vind je de shampoo van Actigener. Ontdek jouw favoriet, van strong tot mild, sport en ice, en bestel direct veilig, vertrouwd en voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!

 

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs