Acederm * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Heeft je huisdier last van wondjes op de huid? Acederm zorgt ervoor dat wondjes sneller helen waardoor je huisdier snel weer in topcondtie is. Geschikt voor honden, katten en paarden.
Lees meer

Acederm

Ieder huisdier heeft er wel een last van: wondjes op de huid. De producten van Acederm zorgt ervoor dat de wondjes sneller helen waardoor je huisdier snel weer in topconditie is. Acederm biedt producten die de wondgenezing bij je hond, kat en paard bevorderen. De Acederm wondspray en de Acederm wondzalf zorgen ervoor dat wonden mooi genezen, het ontstaan van littekenweefsel is dan zo minimaal mogelijk.

Werkzame stoffen

De werkzame stoffen in de Acederm wondzalf zijn allantoïne, levertraan en perubalsem. Door de combinatie van deze stoffen wordt het vochtgehalte in de hoornlaag van de huid verhoogd en wordt de grove weefselvorming en de aansluitende vorming van nieuw huidweefsel genormaliseerd.

Acederm wondspray en -zalf kopen op Plein.nl

De genezing bevorderende artikelen van Acederm koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online. Altijd snel in huis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs