Acederm

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Acederm

Ieder huisdier heeft er wel een last van: wondjes op de huid. De producten van Acederm zorgt ervoor dat de wondjes sneller helen waardoor je huisdier snel weer in topconditie is. Acederm biedt producten die de wondgenezing bij je hond, kat en paard bevorderen. De Acederm wondspray en de Acederm wondzalf zorgen ervoor dat wonden mooi genezen, het ontstaan van littekenweefsel is dan zo minimaal mogelijk.

Werkzame stoffen

De werkzame stoffen in de Acederm wondzalf zijn allantoïne, levertraan en perubalsem. Door de combinatie van deze stoffen wordt het vochtgehalte in de hoornlaag van de huid verhoogd en wordt de grove weefselvorming en de aansluitende vorming van nieuw huidweefsel genormaliseerd.

Acederm wondspray en -zalf online kopen

De genezing bevorderende artikelen van Acederm koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De producten van Acederm zijn altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Acederm? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

|