51DN * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Van zachte bedden tot kussens, speciaal afgestemd op het karakter van jouw hond. 51 Degrees North heeft producten ontwikkeld waar jij en je huisdier wat aan hebben: functioneel design!
Lees meer

51DN

51 Degrees North is gestart in 2005. Het hoofdkantoor gevestigd in Antwerpen, de fabriek in Indonesië en het inkoopkantoor in Shanghai. Een merk gecreëerd door Going Kolombo, gelegen in het hart van Antwerpen op 51 Degrees North, actief in de markt voor dieren en meubels. Er worden producten ontweopen en geproduceerd, concepten gecreërd en merken worden gebouwd.

Huisdieren zijn bijna gezinsleden en horen ook gewoon bij de gezinssituatie. Bij 51 Degrees North hebben ze producten ontwikkeld waar jij en je huisdier wat aan hebben: functioneel design! 51 Degrees North is een van de marktleiders in de branche. Het merk richt zich volledig op het comfort van honden en op het onderhoudsgemak. Elke hond heeft zijn eigen karakter. 51 DN houdt hier rekeneing mee en heeft voor elk karakter een comfortabele en stevig kussen.

Heb je een actieve hond en ben je op zoek naar een kussen die tegen een stootje kan? Kies dan voor een kussen uit de storm collectie. Is jouw hond een echt knuffel dier en doet ze niks liever dan de gehele dag heerlijk liggen op een groot kussen, neem dan een kijkje bij de sheep collectie!

51DN kopen op Plein

De producten van 51DegreesNorth gaan van zachte bedden tot kussens, en van hondenjassen tot dinerbakken. Elke collectie heeft zijn eigen stijl en uiterlijk. Ontdek de producten van 51DN online bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs