4lazylegs

De stoere en praktische hondendraagzak van 4lazylegs is speciaal gemaakt voor kleine hondjes en puppy’s die behoefte hebben aan ondersteuning.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

4lazylegs Pet Carrier Zwart
4lazylegs Pet Carrier Zwart
tot 15 kg
(0)
Maandag in huis
6% korting
33,95 (adviesprijs) 31,95
Bekijk product: 4lazylegs Pet Carrier Zwart

4lazylegs draagzak

De stoere en praktische hondendraagzak van 4lazylegs is speciaal gemaakt voor kleine hondjes en puppy’s die behoefte hebben aan ondersteuning, bijvoorbeeld tijdens het wandelen of in grote menigtes. Deze draagzak voelt niet alleen aangenaam en veilig aan voor je trouwe viervoeter, het ziet er ook nog eens fantastisch uit!

De comfortabele draagzak is ideaal voor puppy’s die te jong zijn om op de grond te lopen of uitgeput zijn na een lange wandeling. Ook voor kleine hondjes die nerveus worden in grotere menigtes is de lazy4legs draagzak een fijne uitkomst. Of wat denk je van je oudere hondje, die graag met je wil gaan wandelen, maar geen lange afstanden meer kan afleggen? Zelfs voor gehandicapte hondjes biedt de lazy4legs een comfortabele oplossing. Geen hond, maar wel andere huisdieren? De draagzak is ook geschikt voor katten en kleindieren!

Comfortabel voor de viervoeter

Wat is er fijner dan je trouwe viervoeter zo dicht mogelijk bij je te hebben? Met de draagzak van 4lazylegs kan dat. De draagzak is gemaakt van supersterk canvas katoen en kan hondjes dragen tot 15 kg. Er is ook gedacht aan het comfort voor de hondendrager. Zo is er een zacht schouderkussen toegevoegd, waardoor het dragen van de zak niet zeer gaat doen. Je kunt de grootte van de schouderband gemakkelijk aanpassen door middel van een verstelbaar koord. Om extra veiligheid voor je hond te garanderen is er een riempje aanwezig in de draagzak. Dit riempje kun je vastmaken aan je hond zijn halsband of harnas zodat hij niet plotseling uit de zak kan springen.

4lazylegs kopen op Plein

Op Plein vind je de handige draagriem voor viervoeters. Ontdek of dit ook voor jou een uitkomst is en Bestel voordelig en veilig bij Plein. Altijd snel in huis.