1-TDC * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

1TDC houdt gewrichten, spieren, ligamenten en tandvlees van je hond of kat gezond op cellulair niveau. 1TDC streeft naar het realiseren van de beste gezondheid van jouw huisdier.
Lees meer

1TDC

1TDC streeft naar het realiseren van de beste gezondheid van jouw huisdier. 1-TDC geeft met haar superieure producten de verzorging die jouw huisdier gedurende elke levensfase nodig heeft. Ten opzichte van andere supplementen voor huisdieren heeft 1-TDC het grondige voorgaande onderzoek ter ondersteuning voor haar producten. Honden trainers wereldwijd gebruiken 1-TDC en hebben daadwerkelijke verbeteringen gezien bij de wedstrijdhonden.

1-TDC 4-in-1 Supplement voor spieren en gewrichten

Dit supplement houdt gewrichten, ligamenten, spieren en tandvlees gezond op cellulair niveau. Ten opzichte van reguliere middelen die glucosamine en visolie bevatten gaat 1-TDC verder en bied helende en verzorgende technologie. Deze technologie is een unieke mix van vetzuren die op cellulair niveau werken ter verbetering van de algehele gezondheid van je hond of kat.

Het voedingssupplement van 1-TDC is op diverse manieren toe te passen op de desbetreffende kwaal. Zo kan voor een betere werking op ontstoken tandvlees de capsule opengeknipt worden en de inhoud over het tandvlees gesmeerd worden. Tenslotte is 1-TDC 4-in-1 Supplement voor spieren en gewrichten gemakkelijk toe te dienen met de aantrekkelijke smaak en geur van rund. Jouw huisdier zal de capsule zien als een traktatie door de natuurlijke rundersmaak.

1TDC kopen op Plein

1-TDC heeft hét voedingssupplement voor jouw hond of kat. 4-in-1 Supplement voor spieren en gewrichten van 1-TDC kan voor velen kwalen gebruik worden zoals spieren, ligamenten, gewrichten en ontstoken tandvlees. 1-TDC koop je op Plein. Bekijk het assortiment van 1-TDC op Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs