De lekkerste pannenkoeken, maar dan glutenvrij van Lisa's choice! Perfect voor een ieder met een glutenvrij dieet. Een lazy Sunday brunch, lunch, dinner, of gewoon omdat ‘t kan!
Zelf toe te voegen: 6 eieren, 1200 ml melk (voor lactosevrij kan je de melk vervangen door water of lactosevrije melk), ook nodig: olie of boter en een koekenpan.
1. Voeg de helft van de melk toe aan de Pannenkoekenmix en roer tot het een glad beslag is
2. Voeg nu de rest van de melk en de eieren toe en blijf goed roeren tot een glad beslag
3. Verhit wat olie/boter in een koekenpan
4. Giet wat van het beslag in de pan zodat de hele bodem bedekt is en bak de Pannenkoek aan beide kanten goud bruin.
Rijstemeel, Aardappelzetmeel, Maiszetmeel, Boekweitmeel 2%, MELKpoeder Mager, EIwitpoeder, Verdikkingsmiddel: Guarpitmeel, Steenzout.
Bevat de volgende allergenen: MELK, EI
Dit product word vervaardigd in een omgeving waar ook gewerkt word met sesam, noten, melk, ei, soja en lupine.