La Bio Idea Tomatenpuree 22% is van biologische kwaliteit. Te gebruiken in allerlei gerecht als pasta, pizza en lasagne. Deze tomatenpuree wordt gemaakt door tomatenpulp te concentreren. Dat gebeurt vacuüm (bij ca. 40 graden Celsius). Het indikken gaat op deze manier snel en zonder smaakverlies. La Bio Idea Tomatenpuree is dubbel geconcentreerd, dat wil zeggen dat hij 22% droge stof bevat.
Tomaten puree* 22%.
*Biologische afkomst
Voedingswaarde per 100 gram
Koolhydraten | 13.4 g |
Voedingsvezels | 4.4 g |
Energie (kCal) | 73 |
Energie (kJ) | 310 |
Verzadigd vet | 0 g |
Totaal vet | 0.1 g |
Eiwit | 4.6 g |
Zout | 0.6 g |
Suikers | 10.5 g |
Koel, droog en donker bewaren.
Tomatenpuree* * Biologische landbouw
Vrij van veelvoorkomende allergenen zoals; melk, eieren, vis, schaaldieren, noten, pinda's, tarwe en soja. Het is altijd belangrijk om de ingrediëntenlijst zorgvuldig te lezen, omdat individuele reacties op specifieke stoffen kunnen variëren.
Voedingswaarde per 100 gram Energie281 kJ / 64 kcal Vetten0.1 g Koolhydraten12 g Eiwitten3.7 g Zout0.6 g