Actievoorwaarden

Bij Plein hebben we regelmatig gratis extra’s, leuke kortingen en toffe winacties voor je. Op deze pagina staan de details en voorwaarden per actie. De nieuwste acties staan bovenaan. Wanneer een actie afgelopen is, zullen de desbetreffende actievoorwaarden nog een week op deze pagina staan.

Wil je geen enkele actie missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Zo blijf je altijd op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Voucher t.w.v. 7,50 cadeau bij besteding vanaf 35,- aan geselecteerde merken

Actie-informatie: 

In de periode van maandag 9 maart tot en met zondag 22 maart 2020 krijg je een voucher ter waarde van 7,50 euro cadeau bij een besteding vanaf 35,- aan geselecteerde merken.

De geselecteerde merken zijn: Andrelon, Andy, Axe, Bededas, Biotex, Brylcreem, Cif, Dove, Glorix, Love Beauty and Planet, Neutral, Omo, Prodent, Pukka, Rexona, Robijn, Seventh Generation, Sun, Sunlight, Vaseline, Zendium en Zwitsal met uitzondering van Bundels & Pakket formaat verpakking. Ook uitgezonderd zijn de Zwitsal Luiers, Zwitsal Billendoekjes 24-pack, Zwitsal & Neutral Geschenksets, Neutral Billendoekjes 16-pack, Robijn Waspakket.

Bij een besteding vanaf 35,- euro aan deze merken zal de fysieke voucher meegestuurd worden met je bestelling.

Iedere bestelling met een totaalwaarde van 35,- of hoger aan de geselecteerde merken krijgt een voucher. Het is niet mogelijk om meerdere bestellingen te combineren om op een totaalbedrag van 35,- of hoger uit te komen.

Deze actie is geldig voor alle producten op Plein.nl en Plein.be

Plein behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of te beëindigen. Typ-, druk- en spelfouten voorbehouden.

Voucherinformatie: 

Deze voucher te besteden en is geldig op alle producten op Plein.nl en Plein.be. 

De voucher geeft je eenmalig 7,50 korting op je volgende bestelling.

Op de voucher staat een code die je in kunt vullen in je winkelmandje.

Bewaar de voucher goed. Zonder de voucher en bijhorende code zal de korting niet werken. Plein stuurt geen nieuwe bij verlies of diefstal.

De voucher heeft een waarde van 7,50 euro en is geldig tot en met 31 december 2020.