Healthy Bakers koolhydraat verlaagd brood onderscheidt zich door zijn speciale eiwitrijke samenstelling. Dankzij de speciale verpakking blijft het koolhydraat verlaagd brood langer vers en is het thuis eenvoudig af te bakken voor een altijd verse ervaring.
Verwarm de oven op 210 graden en bak het brood voor circa 10-12 minuten af.
Droog, donker en afgesloten bewaren op kamertemperatuur. Na afbakken afgesloten bewaren. Invriezen kan zonder kwaliteitsverlies.
Water, TARWEgluten, lijnzaad, SOJAvezel, SOJAgrits(geroosterd), zonnebloempitten, SOJAbloem, TARWEzemelen, TARWEdesem(geroogd), gist, bakkerszout, HAVERvlokken, GERSTemout (gebrand), gierst, SESAMzaad(ongepeld), geïnactiveerde gist, kaliumjodide, stabilisator(calciumfosfaat), vlozaadvezel.
Bevat sporen van: gluten, soja, sesam.
Voedingswaarde | Per 100 gram |
---|---|
Energie | 837 kJ / 200 kcal |
Vetten | 9.0 g |
waarvan verzadigd | 1.2 g |
Koolhydraten | 5.5 g |
waarvan suikers | 1.6 g |
Voedingsvezels | 11 g |
Eiwitten | 19 g |
Zout | 0.89 g |