De Happy Bakers Stokbrood Wit Glutenvrij zijn glutenvrije stokbroden die je heerlijk bij de bbq, borrel of als tussendoortje kan eten. Ze zijn lactosevrij en vegan. Je bakt de broden makkelijk af door ze 10 minuten in de oven te doen op 210 graden. Zo heb je snel heerlijk vers brood thuis.
Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210 graden
100 gram | % ADH | Portie | |
Energie / kJ | 839 | ||
Energie / kCAL | 200 | ||
Totaal vet | 5.07 | ||
Vet Verzadigd | 0.53 | ||
Koolhydraten | 34.29 | ||
Waarvan Suikers | 12.04 | ||
Voedings Vezel | 5.89 | ||
Eiwit Totaal | 1.36 | ||
Zout | 0.73 |
Water, tapiocazetmeel (14,%), rijstebloem (10%), maiszetmeel (9%), aardappelzetmeel, plantaardige olie (zonnebloem), vlozaadvezel, gist, stabilisator(E464), suiker, bakkerszout, maisbloem, natuurazijn, emulgatoren (E466), kaliumjodide.
Tarwe/gluten- en lactosevrij. Kan sporen van noten, ei en melk bevatten.
Voedingswaarde per 100 gram Energie 816 kJ / 195 kcal Koolhydraten 34 gram waarvan suikers 1.5 gram Vetten 4.9 gram waarvan verzadigd 0.5 gram Voedingsvezels 4.5 gram Eiwitten 1.1 gram Zout 0.73 gram