Een culinair gerecht voor je kleine. Risotto is een moeilijk gerecht volgens Good Gout; de rijst moet precies gaar zijn, de kaas smelten, de basilicum perfect gedoseerd... De chef-kok van Good Gout heeft deze culinaire challenge letterlijk genomen en ze zijn aardig trots op het resultaat.
Waarom is deze biologische maaltijd zo goed?
Om er het beste van te genieten, raadt Good Gout aan het zakje 1 minuut in een pan kokend water te verwarmen. Voor degenen die haast hebben, leeg de inhoud van het zakje op een bord of maak het open en plaats het direct in de magnetron. Verwarmen: 30 seconden @ 750 W (tijd moet worden aangepast in overeenstemming met de sterkte van de magnetron). Roeren en de temperatuur controleren. En klaar is Kees!
Voor het openen op kamertemperatuur bewaren en na het openen 24 uur in de koelkast.
Dit zakje is uitgezocht om de smaak van onze recepten te behouden. Het is vrij van bisfenol A en ftalaten, in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving.
60% biologische courgette, 1 scheutje water, 9% biologische geitenkaas, 8% biologische rijst, 1 vleugje biologische basilicum