Vitamine B8

Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Lucovitaal Biotine 10.000 mcg Forte
1+1 gratis
Lucovitaal Biotine 10.000 mcg Forte
60 zuigtabletten
(0)
Tijdelijk uitverkocht
14,99
Bekijk product: Lucovitaal Biotine 10.000 mcg Forte

Vitamine B8

Vitamine B8, ook wel bekend onder de naam Biotine, draagt bij aan het behoud van een normale huid en haren.

Vitamine B8 is een in water oplosbare vitamine, een teveel plas je dus gewoon uit. Vitamine B8 is ook bekend onder de naam Biotine. Van nature zit er in eten en drinken biotine of biocytine. Biotine zit in eieren, lever, melk, noten en pinda’s. Biotine heet biocytine als het gekoppeld is aan het aminozuur lysine. In supplementen en voor toevoegingen aan voedingsmiddelen wordt meestal biotine gebruikt.

Vitamine voor huid en haren

Biotine of vitamine B8 is een huid en haar vitamine, het draagt bij aan het behoud van een normale huid en haren. Naast een huid en haar vitamine is Vitamine B8 ook belangrijk bij het proces om energie uit eten te halen, het vormen van vetzuren en voor een normale werking van zenuwstelsel.

Tekort aan vitamine B8

Te weinig biotine kan huidafwijkingen, bloedarmoede en depressie veroorzaken. Tekorten aan deze vitamine komen bijna niet voor, alleen als je veel rauwe eieren eet. Als je twijfelt of je voldoende vitamine B8 binnen krijgt kun je een voedingssupplement gebruiken met vitamine B8.

Vitamine B8 kopen op Plein

Op Plein vind je producten met vitamine B8 die bijdragen aan een gezonde huid en haren. Ontdek nu het assortiment met vitamine B8 en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.

Wil je graag advies of meer informatie over een bepaald product? Neem contact op met onze gecertificeerd drogist Marjolein. Zij helpt je graag verder. Je kunt haar een berichtje sturen via [email protected]

Een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.