De rijping van onze perziken vindt plaats van half mei tot eind september. Het zijn vruchten vol kalium en ze zijn heel dorstlessend. Ze komen voornamelijk uit de Italiaanse regio Emilia Romagna. De smaak: fluweelzacht en heel geurig. Combinaties en tips: Past heel goed bij mascarpone of gesmeerd op een beschuit. Ideaal voor bij het ontbijt en als tussendoortje.
Perzik 65%*, appelsap*, geleermiddel: pectine. *Van biologische oorsprong
Vrij van allergenen
Voedingswaarde per 100 gram en per portie van 20 gram Energie 655 kJ/ 155 kcal 131 kJ/ 31 kcal Vetten 0 gram 0 gram waarvan verzadigde vetzuren 0 gram 0 gram Koolhydraten 38 gram 7.6 gram waarvan suikers 37 gram 7.4 gram Vezels 2.5 gram 0.5 gram Eiwitten 0 gram 0 gram Zout 0.07 gram 0.014 gram