Algemene bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 175 C. 2. Vet het bakblik in met boter en bestuif de binnenkant met bloem. 3. Klop de boter met een mixer zacht en romig. 4. Voeg de cakemix en de eieren in een keer toe. 5. Roer geheel met de mixer op laagste stand tot een glad geheel. 6. Klop het beslag daarna met de mixer op de hoogste stand in ca. 3 min. tot luchtig beslag. 7. Doe het beslag in de cakevorm. 8. Bak de cake in ca. 60-70 min gaar en goudbruin. 9. Haal de cake uit de vorm en laatgoed afkoelen voordat ze aangesneden kan worden.
TARWEBLOEM* (gluten), rietsuiker*, bakpoeder (rijsmiddel: natriumbicarbonaat, zuurteregelaar: monokaliumtartraat, maiszetmeel*), zeezout, vanillepoeder*.
Kan sporen bevatten van noten en sesam
Energie1558 kJ / 367 kcal Vet0,5 gram waarvan verzadigd0,1 gram Koolhydraten84,2 gram waarvan suikers41,3 gram Vezels1,5 gram Eiwitten5 gram Zout1 gram