De Boelweitvlokken de meesters Van De Halm zijn glutenvrij en biologisch. Boekweit is voedzaam en licht verteerbaar.
De Boekweitvlokken kun je op vele manieren gebruiken. Je kunt het eten als ontbijt met melk, kwark of yoghurt. Maar boekweitvlokken zijn ook geschikt om koekjes van te maken of pap van te koken
Voor pap is de kooktijd van de vlokken 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten. Als je de boekweitvlokken gebruikt voor je ontbijt voeg dan naar eigen smaak de boekweitvlokken toe aan melk, kwark of yoghurt.
boekweit glutenvrij
Kan sporen van noten en soja bevatten.
Energie 1475 kJ / 352,2 kcal
Vet 2,6 gram
- waarvan verzadigd 0,6 gram
Koolhydraten 70,5 gram
- waarvan suiker 0,9 gram
Vezels 2,1 gram
Eiwitten 9,6 gram
Zout 0,001 gram
boekweit glutenvrij
Kan sporen van noten en soja bevatten.
Energie 1475 kJ / 352,2 kcal Vet 2,6 gram - waarvan verzadigd 0,6 gram Koolhydraten 70,5 gram - waarvan suiker 0,9 gram Vezels 2,1 gram Eiwitten 9,6 gram Zout 0,001 gram