Spannende seksspeeltjes

Plein | dinsdag 26 mei | Seksualiteit

seksspeeltjes

Seksspeeltjes kunnen jouw seksleven net een beetje spannender maken. Of je er nou voor kiest om het alleen te gebruiken of samen met iemand. Het geeft je sowieso een extra intiem moment onder de lakens. Heb je nog nooit een speeltje gebruikt, dan kan het in het begin best een beetje spannend of onwennig zijn. Er zijn zo veel mogelijkheden!

Ontdek het assortiment seksspeeltjes bij Plein.

Seksspeeltjes ontdekken

In de wereld van sextoys valt veel te ontdekken vanwege de vele verschillende soorten speeltjes. Maar goed ook, want iedereen heeft z’n eigen voorkeuren! Als je al veel ervaring hebt met seksspeeltjes dan weet je misschien precies wat jij wel of niet lekker vindt, maar heb je dit nog nooit gebruikt dan is het even uitproberen.

Net als met seks in het algemeen is het belangrijk dat je sekstoys alleen gebruikt als jij je er zelf prettig bij voelt. Scrol eens door onze webshop met seksspeeltjes om uit te zoeken wat er allemaal beschikbaar is. Bij sommige producten krijg je misschien wel de kriebels, terwijl andere producten je wellicht super nieuwsgierig maken. Je krijgt vaak snel een gevoel bij een product, dus kijk gewoon naar wat jou opwindt.

Verschillende soorten sextoys

Er zijn heel veel verschillende soorten vibrators. Zo bestaat er een mini vibrator, een tarzan vibrator met extra externe stimulans, maar ook een G-spot vibrator. Vaak hebben vibrators meerdere standen met verschillende soorten snelheden en type pulsen. Deze kun je dus instellen naar jouw smaak, of een beetje afwisselen.

Een vibrerend eitje dat op afstand bedienbaar is, is ook mega spannend om eens uit te proberen. Ook leuk als je partner de touwtjes in handen heeft. Ga je liever voor externe stimulatie? Dan zijn een wand vibrator of satisfyer leuke opties. Zoals ik al schreef, er zijn enorm veel mogelijkheden.

Alleen, of samen

Als je alleen bent dan zijn seksspeeltjes ideaal om jezelf te vermaken, maar samen met je partner kan het ook erg opwindend zijn. Zo kun je de standaard sekstoys gewoon samen uitproberen, maar er zijn ook speeltjes speciaal voor koppels verkrijgbaar.

Discreet verzonden

Een fijn en geruststellend weetje… Als jij een seksspeeltje bestelt in onze webshop hoef je niet bang te zijn dat iemand ziet wat je hebt gekocht. Alle producten uit de categorie Seksualiteit op onze webshop worden namelijk discreet verpakt. Daarnaast wordt het gewoon bezorgd in de standaard verpakking van Plein, dus aan de buitenkant van de doos is niet te zien wat voor spannends jou te wachten staat.

Ontdek het assortiment seksspeeltjes bij Plein.

Over de schrijver

Plein
Plein

Op Plein vind je alles voor de verzorging van jezelf, je gezin, huishouden & huisdier.