Zo creëer je een spa at home

Elisha | maandag 30 mei | Verzorging

spa at home

Ben jij toe aan een rust momentje? Omdat je een drukke week hebt gehad, of gewoon omdat je zin hebt om jezelf even lekker te verwennen? Je verdient het! Maar ja… waar haal je de tijd vandaan om naar een spa of sauna te gaan? No worries, creëer gewoon je eigen spa at home! Is nog goedkoper ook. Wil je weten wat je allemaal nodig hebt voor een me-time momentje thuis? Lees het in deze blog!

Ontdek hier het complete assortiment van Alaise bij Plein.

Spa at home benodigdheden

Je hebt helemaal niet veel nodig om een verwenmoment voor jezelf te creëren. Zorg er in ieder geval voor dat je beschikt over:

  • Een badkamer (met bad of douche).
  • Items om een rustgevende sfeer te creëren, zoals geurkaarsen en een fijn muziekje.
  • (Warme) handdoeken en een badjas.
  • Een kom warm water.
  • Fijne verzorgingsproducten voor gezicht én body. 

Jouw wellness momentje

Hoe ga je te werk?

  1. Zet alle benodigdheden in de badkamer en geef bij je huisgenoten aan dat je even niet gestoord wilt worden. Al is het maar voor een uurtje.
  2. Steek de kaarsen aan en zet een ontspannen muziekje op.
  3. Vul het bad en leg je handdoeken over de verwarming. Dan zijn ze lekker warm met afdrogen!
  4. Kleed je uit en doe je badjas aan.
  5. Start met het reinigen van je gezicht. Houd je hoofd boven de kom met warm water, met een handdoek over je hoofd, zodat je poriën open gaan staan.
  6. Gebruik hierna een fijne gezichtsscrub om je huid mee te reinigen. Dep je gezicht daarna voorzichtig droog.
  7. Breng een voedend gezichtsmasker aan en stap in bad. Terwijl jij lekker kunt ontspannen, kan het gezichtsmasker zijn werk doen. Kom even helemaal tot rust en geniet van jouw me-time.
  8. Ready for the next step? Stap dan lekker onder de douche!
  9. Was eerst het gezichtsmasker af, en dan is het tijd voor de rest van je lichaam. Verwen je huid met een fijne geurende douchegel. Neem de tijd en smeer jezelf goed in, spoel daarna lekker af met lauwwarm water.
  10. Tijd om af te drogen. Stap in je badjas en droog met een (warme) handdoek jezelf af.
  11. Smeer tot slot je hele lichaam in met een voedende lichaamsolie of bodylotion. Vergeet ook je gezicht niet.

Waarschijnlijk ben je hierna lekker rozig, dus het meest ideale spa momentje is natuurlijk net voor je naar bed gaat.

Luxueuze en betaalbare verzorgingsproducten voor jouw spa at home 

De keuze voor de juiste verzorgingsproducten voegen toe aan jouw spa at home beleving. Kies daarom voor producten waarmee je je echt in een wellness resort waant. De luxe verzorgingsproducten van Alaise brengen de spa bij je thuis en zijn ook nog eens betaalbaar! De producten zijn niet alleen duurzaam (minimaal 90% natuurlijke ingrediënten, 100% gerecyclede flessen & potten), maar ook heerlijk zacht voor je huid. De milde formules, met voedende ingrediënten, geven je een instant spa-gevoel. Het assortiment van Alaise bestaat uit home-spa producten om het lichaam mee te reinigen en te verzorgen. De producten zijn dermatologisch getest en onderverdeeld in drie verschillende geurlijnen!

bodycream alaise

Alaise Pine Forest

De Pine Forest lijn van Alaise bevat de rustgevende geur van eeuwenoude dennenbossen. Verzorg je huid met de Pine Forest bodycrème voor een intens gevoede en zachte huid. De met bamboe-extract en shea butter verrijkte crème is PH-huidneutraal en zorgvuldig samengesteld met 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Naast de bodycréme en douchegel heeft deze lijn ook een dry bodyoil, handlotion en handzeep. Deze lijn biedt een complete verzorging voor het lichaam. Laat alle zorgen van de dag van je afglijden onder de douche met de kruidige, muntachtige Pine Forest douchegel. 

alaise showergel

Alaise Cotton Field

Begin de dag goed met de heerlijke, schone en frisse geur van pasgewassen beddengoed. Met de Cotton Field lijn van Alaise waan je je in zonnige katoenvelden en geniet je van een heerlijke zachte en verfrissende geur. Met deze geurige producten wakker je positiviteit aan en geef je je dag nieuwe energie. Behoefte aan extra hydratatie? Gebruik dan de Cotton Field dry bodyoil. Deze olie is verrijkt met voedende bamboe-extracten en amandelolie, voor een heerlijk zachte en verzorgde huid. Hij trekt snel in en dankzij de verkwikkende geur van katoen geeft de olie je energie ook een flinke boost. Naast de bodycrème, douchegel en dry bod yoil heeft deze lijn een verzorgende handlotion en handzeep. Fijne producten om je handen op een milde manier mee te reinigen en te verzorgen. De Cotton Field handzeep is geschikt om de handen dagelijks mee te wassen. De zeep is namelijk vrij van SLS of SLES, waardoor het geen uitdrogende werking heeft op de huid. 

alaise handzeep en lotion

Alaise Rose Garden

De Rose Garden producten van Alaise geven een warme, lichtzoete bloemengeur die je meevoeren over kronkelige tuinpaadjes door prachtige rozentuinen. Een rustgevende geur die je tot diepe ontspanning brengt. De geurige producten geven een heerlijk luxe gevoel en staan daarnaast prachtig in jouw badkamer of toilet. Deze lijn biedt net zoals de andere lijnen verschillende producten om het lichaam mee te reinigen en te verzorgen. Zo kan je bijvoorbeeld je handen en nagelriemen na het handenwassen verzorgen met de Rose Garden handlotion. De voedende lotion is verrijkt met bamboe-extract en shea butter, voor intens verzorgde en zachte handen.

alaise luxe verzorgingsproducten

Ben je enthousiast geworden over de producten van Alaise? Probeer ze dan zeker een keer uit! Ontdek hier het complete assortiment van Alaise bij Plein. 

Fotografie door Aswhien Juruwan. 

Over de schrijver

Elisha
Elisha

Hi! Mijn naam is Elisha Laisina. De online wereld is echt mijn passie. Daar valt zoveel te doen en te ontdekken! Ik maak WordPress Websites en ben Content Marketeer, en vanuit Xplore Online blog ik regelmatig voor Plein. Hoe gaaf is dat? Veel leesplezier. En heb je een vraag? Zoek me gerust op!