Sneller klaar in de ochtend: in 10 minuten ready to go

Elisha | maandag 30 augustus | Verzorging

sneller klaar in de ochtend

Heerlijk vakantie! Genieten van de zomer, de zon, doen waar je zin in hebt, lekker uitslapen, dagjes uit… Maar voor je het weet, is de vakantie weer voorbij. Het echte leven begint en je moet na 3x snoozen toch écht je bed uit komen. Herkenbaar? In deze blog vind je 5 tips voor een snelle ochtend routine. Hierdoor kun je lekker wat langer in je bed blijven liggen, maar toch binnen 10 minuten klaar staan om de deur uit te gaan.

Ontdek het complete make-up assortiment bij Plein.

Sneller klaar in de ochtend

Tijd besparen in de ochtend zorgt ervoor dat je langer in bed kan blijven liggen (hallo slaap!) en je minder hoeft te haasten en te stressen om op tijd de trein te halen of op tijd op je werk of op school te komen. Met onderstaande tips bespaar je tijd 's ochtends waardoor je relaxed begint aan een nieuwe dag.

Tip 1: Bereid je 's avonds al voor

Een goeie voorbereiding is het halve werk. Er zijn bepaalde dingen die je 's avonds al kunt doen waardoor je 's ochtends de nodige tijd kunt besparen:

  • Kies de avond tevoren alvast uit wat je de volgende dag wilt dragen. Op deze manier kun je ’s ochtends direct je kleding aantrekken zonder erbij te hoeven nadenken. Resultaat: binnen 1 minuut aangekleed zonder stress.
  • Pak alvast je tas in zodat je 's ochtends niet hoeft te zoeken naar je laptop of dat ene boek waardoor je alsnog aan het stressen bent.
  • Maak alvast je lunch klaar (als dat nodig is). Dit scheelt weer een broodje smeren in de ochtend.
  • Zet je ontbijt alvast klaar. Kies bijvoorbeeld voor overnight-oats. Simpel, superlekker en je pakt het zó uit de koelkast.
  • Niet de mogelijkheid om 's avonds al je ontbijt te maken. Zorg er dan voor dat alvast het bestek, bekers en borden klaarligen. Ook dit scheelt weer extra handelingen in de ochtend.

Gliss Kur 7 sec

Tip 2: Snelle douche

Als jij het niet nodig hebt om wakker te worden, ga dan de avond tevoren douchen. Dit scheelt je zo 15 minuten in de ochtend! Geen tijd of geen zin om de avond tevoren te douchen, maar is je haar eigenlijk wel toe aan een wasbeurt? Geef je haar een snelle verfrissende boost zonder je haren te hoeven wassen met de Pink Droogshampoo Big Volume van Andrélon. Deze droogshampoo neemt overtollig vet bij je haaraanzet op en geeft je haar direct meer volume.

Toch opgestaan met een bad hairday en valt deze niet meer te fixen met een droogshampoo? Was je haar met shampoo en zorg voor glanzende en soepele haren met het verzorgde masker van Gliss Kur. De Gliss Kur 7 Sec Express Repair Treatment werkt al in slechts 7(!) seconden dus ideaal voor een quick fix in de ochtend.

Tip 3: Flawless look

Was je gezicht met lauwwarm water en een fijne reiniger. Breng daarna een complete dagcrème met SPF aan, die je huid de gehele dag door verzorgd en beschermd. Werk oneffenheden snel weg met de Infaillible 24H Fresh Wear Foundation in a Powder van L’Oréal Paris. Deze foundation en poeder in één levert het gemak van poeder, maar met de dekking van foundation. Gemakkelijk aan te brengen, voor een egaal en natuurlijk ogend resultaat.

snelle make-up look

Tip 4: Open je ogen

Creëer snel een heldere oogopslag met de Bourjois Little Round Pot. Dt iconische make-up item heeft een make-over gehad. Bourjois Little Round Pot heeft de hoge dekking en intensiteit van een crème, en de lichtheid van een poeder. Bovendien is deze alleskunner ideaal om te gebruiken als highlighter. Breng een beetje aan op je jukbeenderen en onder je wenkbrauwen voor een glowy look.

Maak je look af door je wimpers te krullen met een wimper krultang en mascara aan te brengen op je bovenste wimpers. Ga voor een zwarte kleur, omdat dit je ogen direct meer opent. De pure kleurpigmenten van Paradise Extatic Mascara Zwart van L'Oréal Paris zorgen voor een intens zwarte kleur. Daarnaast geven ze je wimpers volume en lengte voor een prachtige open blik. Het extra zachte borsteltje zorgt voor soepele wimpers, zonder klontjes.

Tip 5: Voeg wat kleur toe

Nu je nog een minuut over hebt, creëer je met de 60 Seconds Supershine Nailpolish van Rimmel de finishing touch. Door het speciale, brede kwastje kun je de nagellak snel en gemakkelijk aanbrengen, en de nagellak is droog binnen 60 seconden. Deze pop of colour maakt je verzorgde look helemaal af en jij bent ready to go!

Ontdek het complete make-up assortiment bij Plein.

Fotografie door Ashwien Jurawan.

Over de schrijver

Elisha
Elisha

Hi! Mijn naam is Elisha Laisina. De online wereld is echt mijn passie. Daar valt zoveel te doen en te ontdekken! Ik maak WordPress Websites en ben Content Marketeer, en vanuit Xplore Online blog ik regelmatig voor Plein. Hoe gaaf is dat? Veel leesplezier. En heb je een vraag? Zoek me gerust op!