Groot én voordelig inkopen: zakelijk bestellen bij Plein

Eline | donderdag 8 oktober | Algemeen

plein-zakelijk-bestellen

Plein.nl richt zich vanaf september dit jaar nog meer op de zakelijke markt. Met een speciale nieuwe B2B afdeling garandeert Plein.nl scherpe inkoopprijzen en een snelle levering voor al hun zakelijke klanten.

Plein richtte zich de afgelopen jaren voornamelijk op de B2C markt. En met succes. Het bedrijf groeit en verwacht dit jaar een recordomzet te draaien. Vanuit de zakelijke markt is er ook steeds meer interesse voor het uitgebreide assortiment van Plein.nl. Om te voldoen aan deze sterk groeiende vraag, focust Plein.nl zich vanaf september dit jaar nog meer op de B2B markt.

Plein richt zich meer op B2B

Met een speciale B2B afdeling onder leiding van Eric van den Berge wordt vanaf september dit jaar de zakelijke markt op grotere schaal bediend. Door haar krachtige positie in Nederland realiseert Plein.nl scherpe inkoopafspraken met A-merken, leveranciers en importeurs. Het resultaat: superscherpe prijzen voor de consument én nog scherpere prijzen voor de zakelijke klant.

Het assortiment voor de zakelijke markt varieert van verzorgings- en hygiëneproducten tot toiletartikelen en schoonmaakmiddelen. Alles om de zakelijke markt op grote schaal te kunnen bedienen.

Voordelen Plein voor zakelijke bestellingen

  • Persoonlijk en snel contact
  • Interessante kortingen bij afname van grote aantallen
  • Snelle levering
  • Een eigen Plein account met alle facturen voor je op een rij

Ben jij als inkoper of ondernemer op zoek naar een inkooppartner om je kosten te verlagen? Eric gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Eric is bereikbaar van maandag t/m vrijdag op telefoonnummer 06 43 18 09 95 of via zakelijk@plein.nl

Over de schrijver

Eline
Eline

Hi, ik ben Eline en werkzaam als online marketeer bij Plein. Ik heb een grote liefde voor alles wat met verzorging & make-up te maken heeft.