Ondersteun je weerstand

Plein | donderdag 5 oktober | Gezondheidsproducten

boost je weerstand

Dit betreft een advertentie

We hebben de zomer achter ons gelaten en gaan via de herfst naar de winterperiode. Voor veel mensen betekent dit dat ze weer meer met het openbaar vervoer reizen en de deuren, ramen en ventilatieroosters dicht houden om stookkosten onder controle te houden. Maar laat je hiermee nou de ideale omstandigheid creëren om virussen te verspreiden. 

Virussen verspreiden zich namelijk door de lucht (praten, niezen, hoesten) of via handen of voorwerpen, zoals een deurknop, lichtknop of een leuning. 
Als een ruimte niet geventileerd wordt blijft het virus daar langer hangen. Daarom vindt besmetting vooral plaats in ruimtes waar mensen dicht bij elkaar zitten en waar slecht wordt geventileerd. 

Ontdek hier het complete assortiment van Bonusan op Plein.nl

Weerstand of immuunsysteem

Gezonde voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk om je weerstand op peil te houden. De belangrijkste ingrediënten van een gezonde levensstijl zijn voldoende beweging en slaap, zoveel mogelijk stress vermijden en gezonde voeding. Hoewel een supplement geen vervanging is van gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl, kunnen ze je wél helpen voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen die de weertand ondersteunen.

Bonusan heeft naast de supplementen die zij al in het assortiment hebben om de weerstand te ondersteunen, onlangs een nieuw voedingssupplement toegevoegd.

Bonusan Immuun Formule¹

Immuun Formule¹ draagt dankzij vitamine C en Echinacea purpurea* bij tot de normale werking van je immuunsysteem. Bovendien bevat dit product natuurlijke lactoferrine in de vorm van Lactoferrine CLN®. De Immuun Formule1 is geschikt voor dagelijks gebruik, maar je kunt het product ook tijdelijk wat intensiever inzetten. Bovendien is Bonusan Immuun Formule¹  volledig vrij van onnodige hulpstoffen. Zo wordt een natuurlijke vorm van vitamine C gebruikt als hulpstof: ascorbylpalmitaat. Je krijgt dus alleen binnen wat je van een Immuun Formule verwacht.

boost je weerstand

Voordelen:

  • 1 Draagt bij tot de normale werking van je immuunsysteem dankzij vitamine C en Echinacea* 
  • Bevat de zeer zuivere grondstof Lactoferrine CLN® met ruim 97% lactoferrine 
  • Vrij van LPS en lactose-arm (<0,05% lactose) 
  • In speciale DRcaps®: capsules die de lactoferrine beschermen tegen maagzuur 
  • Geschikt vanaf 6 jaar 
  • Bevat geen conserveermiddelen , gelatine , gist , synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen en toegevoegde sacharose

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Let op, voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik, medische ingreep en ziekte. Bewaar voedingssupplementen altijd buiten bereik van kinderen.

boost je weerstand

Bonusan kopen op Plein.nl

Bonusan verbetert en verduurzaamt haar assortiment voortdurend met de kennis van nu. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten worden er nieuwe producten ontwikkeld of bestaande producten gewijzigd.

Ontdek hier het complete assortiment van Bonusan op Plein.nl

Fotografie door Ashwien

Over de schrijver

Plein
Plein

Op Plein vind je alles voor de verzorging van jezelf, je gezin, huishouden & huisdier.