OLAZ is nu OLAY

Elisha | maandag 1 maart | Verzorging

olay-regenerist

Sinds februari dit jaar is 'OLAZ' verandert in 'OLAY', net zoals in alle andere landen waar OLAY wordt verkocht. Samen met de naamswijziging krijgt de verpakking een upgrade, de ingrediëntenlijst wordt makkelijker leesbaar en de look is iets vernieuwd. En met de komst van de nieuwe OLAY Regenerist Ultra Rich maakt OLAY haar Regenerist verzorgingslijn compleet voor alle huidtypes.

Ontdek het assortiment van Olay op Plein.nl

OLAZ is nu OLAY

OLAZ is nu OLAY! Maar no worries, de kwaliteit van jouw favoriete huidverzorgingsproducten is nog precies hetzelfde. OLAZ wordt in andere landen al jaren verkocht onder de naam OLAY dus deze naamswijziging was een logische stap. Het merk en de producten zijn dan ook niet veranderd. OLAY is precies hetzelfde als de oude vertrouwde OLAZ, alleen in een nieuw jasje! Al is dat jasje ook niet heel erg anders dan het was, want de verpakkingen zijn vrijwel hetzelfde gebleven. De verpakking heeft een kleine upgrade gekregen en de ingrediëntenlijst is gemakkelijker leesbaar, maar je vertrouwde skincare merk is nog steeds super herkenbaar. Kan niet missen dus!

OLAY is nog steeds jouw vertrouwde skincare merk

Misschien heb je een favoriete dagcrème of serum van OLAZ en vraag je je af of die nog wel hetzelfde is, nu er OLAY op staat. Het antwoord is 100% ja. De naamsverandering heeft geen invloed op de kwaliteit van je favoriete gezichtsverzorgingsproduct. De samenstelling is nog precies zoals je gewend bent. Is dat even fijn! En, nog meer goed nieuws! OLAY heeft een nieuwe red jar aan de Regenerist lijn toegevoegd: Ultra Rich. Benieuwd? Ik vertel je er hieronder alles over.

Het kan zijn dat je de komende tijd nog enkele producten tegenkomt waar OLAZ op staat. Dat komt omdat de naamsverandering geleidelijk gaat. Rond augustus is de naamsverandering volledig doorgevoerd.

OLAY Regenerist

Als je OLAZ zegt, zeg je Regenerist toch? Ja vanaf nu OLAY dus, maar je snapt me. Het is een mega bekende lijn en, als je het mij vraagt, een hele fijne! De OLAY Regenerist lijn wordt ook wel ‘OLAY’s Red Jar Trio’ genoemd. De welbekende pot, in drie verschillende varianten. Er is namelijk een nieuwe variant bij gekomen. De ‘Regenerist Ultra Rich’. Deze laatste maakt de lijn compleet voor alle huidtypes en is daardoor een hele mooie aanvulling. Welk huidtype je ook hebt en welke voordelen je ook naar op zoek bent, deze lijn staat garant voor een goede match. En de geur… Ik hou ervan! Ik vertel je meer over de drie varianten zodat je meteen weet welke crème het beste bij jou past.

olaz-is-nu-olay

OLAY Regenerist

De Olay Regenerist dagcrème is geschikt voor alle huidtypes. De crème heeft een hele zachte structuur en trekt daardoor snel in je huid. Er blijft geen vet laagje achter, maar je krijgt een heerlijk verzorgde en gehydrateerde huid. De dagcrème bevat Vitamine B3 en aminopeptiden. Dit zijn twee krachtige huidverzorgingsbestanddelen die tot wel 10 lagen diep doordringen in je huid. De crème verbetert je huidtextuur en na 28 dagen gebruik transformeert de huid zichtbaar. Het resultaat? Een vernieuwde en verstevigde huid met een natuurlijke gloed.

OLAY Regenerist Whip

De Regenerist Whip ken je misschien al wel. Een matte en lichte dagcrème, ideaal voor zowel een vette als gecombineerde huid huid. Deze dagcrème is vocht inbrengend en echt ideaal om je huid glad, mat en glansvrij te maken voordat je make-up op doet. Bovendien ook te gebruiken als primer.

OLAY Regenerist Ultra Rich

Tot slot de nieuwste aanwinst van deze lijn. De Regenerist Ultra Rich. De crème heeft een rijke textuur, maar absorbeert snel waardoor je huid niet vettig aanvoelt. Deze variant is echt geschikt als je een droge of zelfs superdroge huid hebt. Gebruik de ultrarijke dagcrème dagelijks en zie je huid veranderen in 28 dagen! De crème verbetert je huid zichtbaar, omdat het diep in het huidoppervlak doordringt en de celvernieuwing helpt te verbeteren.

Ontdek het assortiment van Olay op Plein.nl

Fotografie door Ashwien Jurawan.

Over de schrijver

Elisha
Elisha

Hi! Mijn naam is Elisha Laisina. De online wereld is echt mijn passie. Daar valt zoveel te doen en te ontdekken! Ik maak WordPress Websites en ben Content Marketeer, en vanuit Xplore Online blog ik regelmatig voor Plein. Hoe gaaf is dat? Veel leesplezier. En heb je een vraag? Zoek me gerust op!