Natuurlijke haarverzorging

Elisha | zondag 22 maart | Verzorging

natuurlijke-lichaamsverzorging

Wist je dat er tegenwoordig ook veel natuurlijke haarverzorgingsproducten zijn? Deze haarverzorgingsproducten verzorgen je haar van de wortel tot de punt en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten die je haar voeden en laten stralen. Vrij van parabenen, sulfaten en niet op dieren getest.

Bekijk hier het complete assortiment natuurlijke haarverzorgingsproducten bij Plein.

Natuurlijke haarverzorging

Steeds meer mensen worden zich bewust van de schadelijke ingrediënten in reguliere haarverzorgingsproducten. Het gebruik van een natuurlijke shampoo en conditioner wordt hierdoor steeds populairder. En geen wonder. Deze producten reinigen en voeden je haren net als de 'normale' producten, maar bevatten geen onnodige toevoegingen zoals parabenen en sulfaten. Bovendien zijn de ingrediënten veelal van biologische afkomst, 100% natuurlijk en niet getest op dieren. Geef jouw lokken haar natuurlijke schoonheid terug en maak kennis met de vele merken die natuurlijke shampoos, conditioners en haarmaskers in het assortiment hebben.

skoon

Mijn persoonlijke favoriet? De Skoon Solid Shampoo. Geen plastic verpakking, dus je draagt je steentje bij aan het milieu. De shampoo bars zijn super geconcentreerd en bevatten geen toegevoegd water of overbodige stoffen. Een bar staat gelijk aan 3 plastic verpakkingen. Het gaat dus super lang mee en er is minder vervuiling. Dat is een echte win-win toch? Skoon biedt verschillende varianten van deze shampoo bars. Shampoo voor gekleurd en droog haar, voor de gevoelige hoofdhuid en shampoo voor een volume boost.

Ook de shampoo en conditioner van Naïf zijn een aanrader als je graag kiest voor natuurlijke haarverzorgingsproducten. De natuurlijke formule met lijnzaadolie geeft je haar glans en verzorgt je hoofdhuid. Doordat er geen chemische sulfaten aan zijn toegevoegd, zal de shampoo niet extreem schuimen, maar wel reinigen. Precies wat we willen! De conditioner bevat een speciaal ingrediëntenpakket met lijnzaadolie dat je haar zacht maakt, voedt en dat antistatisch werkt. Beetje aanbrengen in de puntjes, laten inwerken, goed uitspoelen en zeg maar Hallo tegen onweerstaanbare lokken.

love-beauty-planet-droogshampoo"

Geen zin of tijd om je haren te wassen? Dan is een droogshampoo dé oplossing. Schudden, sprayen, goed doorkammen en je haar is weer fris en vol volume. En wist je dat er tegenwoordig ook veel natuurlijke droogshampoos verkrijgbaar zijn? De absolute bestseller is de Daily Detox droogshampoo van Love Beauty and Planet. Deze droogshampoo verwijdert olie waardoor je haar weer gaat stralen en de groene thee reinigt je haren en zorgt voor een verfrissende boost. De droogshampoo is vegan, bevat uitsluitend duurzame ingrediënten en is vrij van siliconen en kunstmatige kleurstoffen. Extra fijn: de flacon is gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Natuurlijke haarverzorgingsmerken

Op Plein bieden wij een breed aanbod van natuurlijke merken voor zowel het verzorgen van je lichaam als haarverzorging:

Love Beauty and Planet

De verzorgingsproducten van Love Beauty and Planet zijn vegan en bevatten 0% parabenen, 0% kunstmatige kleurstoffen en 0% sulfaten. De bodylotions, douchecremes, shampoos, haarmaskers en conditioners bevatten uitsluitend duurzame en natuurlijke ingrediënten en de flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Weleda

Heerlijke en eerlijke producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Weleda maakt in haar producten áltijd gebruik van planten. Bij Weleda kun je terecht voor je volledige verzorgingsroutine, maar ook voor de allerkleinsten heeft Weleda een verzorgingslijn.

Lavera

Bij Lavera kun je terecht voor 100% natuurlijke huidverzorging en cosmetica. De verzorgingsproducten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn. De Lavera producten bevatten geen chemische conserveringsmiddelen en zijn niet getest op dieren.

Naïf

In de producten van Naïf worden uitsluitend ingrediënten gebruikt die je huid écht nodig heeft. No-nonsense haarverzorgingsproducten die je lokken reinigen, voeden en verzorgen.

Zarqa

Zarqa biedt een totale verzorging voor je haren. Zarqa is zuiver, mild, natuurlijk en speciaal ontwikkeld om het risico op allergieën te minimaliseren. De producten van Zarqa bevatten alleen natuurlijke en plantaardige werkstoffen die je haren in balans brengen.

Skoon

Skoon biedt natuurlijke manieren om je haren te reinigen. De shampoo bars zijn super geconcentreerd en bevatten geen toegevoegd water of overbodige stoffen. Eén bar staat gelijk aan drie plastic verpakkingen. Het gaat dus super lang mee én is beter voor het milieu.

Bekijk hier het complete assortiment natuurlijke haarverzorgingsproducten bij Plein.

Over de schrijver

Elisha
Elisha

Hi! Mijn naam is Elisha Laisina. De online wereld is echt mijn passie. Daar valt zoveel te doen en te ontdekken! Ik maak WordPress Websites en ben Content Marketeer, en vanuit Xplore Online blog ik regelmatig voor Plein. Hoe gaaf is dat? Veel leesplezier. En heb je een vraag? Zoek me gerust op!