Huidverzorging voor het najaar

Elisha | donderdag 10 september | Verzorging

huidverzorging-voor-het-najaar

De zomer is voorbij en de herfst is officieel begonnen. Het is direct een stuk kouder buiten en met al die wind en regen is het tijd om je skincare routine hierop aan te passen. Mijn huid kan in ieder geval wel wat extra verzorging gebruiken! Ik heb wat verschillende verzorgingsproducten uitgeprobeerd, waarover ik je in deze blog meer vertel.

Ontdek het complete assortiment gezichtsverzorgingsproducten bij Plein.

Natuurlijke verzorgingsproducten

De natuurlijk verzorgingsproducten van N.A.E. zijn superfijne producten met een minimum van 97% natuurlijke oorsprong. De producten zijn ook nog eens heel mooi verpakt. Ja, I’m a sucker for mooie verpakkingen. Maar naast dat het mooi is, zijn de verpakkingen ook nog eens duurzaam geproduceerd. Elke ochtend en avond reinig ik mijn huid met de N.A.E. reinigingsmelk en toning lotion. Deze zuiveren en hydrateren mijn gezicht en maken mijn huid lekker zacht. Beide bevatten ze rozenwater en dat ruik je! Heerlijk vind ik het.

nae-verzorgingsproducten

Anti-age skincare tegen de eerste lijntjes

’s Avonds verzorg ik m’n huid extra goed met een voedende nachtcrème en in de ochtend kies ik voor de dagcrème van N.A.E. In het najaar wil ik mijn huid altijd net een extra boost geven. De anti-age fluid serum is daar ideaal voor. Het serum verstevigt de huid en helpt verlies aan elasticiteit te voorkomen. Dit jaar word ik 30 en voorkomen is beter dan genezen toch? Dus een anti-age product kan nooit kwaad.

nivea-hylaryon-cellular

Nog zo’n fijn product om die eerste lijntjes en rimpels tegen te gaan is de Nivea CELLular Hyaluron +Elasticity. Deze dagcrème vult je lijntjes bij regelmatig gebruik, verbetert de elasticiteit en verstevigt de huid. Naast de dagcrème is de voedende olie van deze lijn ook een aanrader. Deze kun je dagelijks gebruiken op een gereinigd gezicht en decolleté. Verzorg je huid voor je naar bed gaat en masseer het met ronddraaiende bewegingen in.

diadermine-lift-capsules

Skincare voor een extra boost

Heeft je gezicht een extra oppepper nodig? Gebruik dan een weekje de Lift + Capsules van Diadermine. Het product trekt snel in je huid en combineert 2 krachtige anti-age werkingen. Je stimuleert hiermee de productie van collageen en revitaliseert de vermoeide huid. Ideaal voor als je een zware week hebt gehad en de tekenen van vermoeidheid wilt verminderen. Deze kuur van 7 dagen geeft je huid weer de nodige energie!

Ontdek het complete assortiment gezichtsverzorgingsproducten bij Plein.

Over de schrijver

Elisha
Elisha

Hi! Mijn naam is Elisha Laisina. De online wereld is echt mijn passie. Daar valt zoveel te doen en te ontdekken! Ik maak WordPress Websites en ben Content Marketeer, en vanuit Xplore Online blog ik regelmatig voor Plein. Hoe gaaf is dat? Veel leesplezier. En heb je een vraag? Zoek me gerust op!