Geuren in huis

Elisha | maandag 12 oktober | Schoonmaakmiddel

geuren-in-huis

Het najaar vind ik het perfecte moment om het binnen in huis weer gezellig te maken met kaarslicht en heerlijke geuren. Een subtiele geur in huis geeft een luie avond op de bank net dat beetje extra sfeer. Welke geur en welk product ligt natuurlijk aan je eigen voorkeur. Zo kun je gebruik maken van een kamerspray, geurstokjes, of een geurkaars. In dit blog lees je meer over de verschillende opties, zodat jij kunt kiezen wat het beste bij je past.

Ontdek het assortiment geurstokjes en geurkaarsen bij Plein.

Geuren in huis

Een geur in huis is ontzettend belangrijk. Een lekkere geur in huis helpt je om te ontspannen en een thuis gevoel te creëren. En wist je dat je de lucht in je eigen huis zelden ruikt? We zijn zo vertrouwd met onze 'huisgeur' dat er een soort van neusblindheid ontstaat. Wil je toch graag een heerlijke geur in huis, bijvoorbeeld omdat er visite komt of omdat je 't gewoon fijn vindt. Dan zijn er diverse huisparfums maar ook geurkaarsen en -stokjes te koop die jouw huis een heerlijke geur geven.

airwick-botanica

Botanica geurkaarsen van Air Wick

Kaarsen zijn sowieso al gezellig om aan te steken nu de dagen wat donkerder zijn, maar een geurkaars geeft nog net wat extra sfeer in huis! De Botanica geurkaarsen van Air Wick zijn verpakt in een leuke glazen pot met deksel en gaan maar liefst 40 uur mee. De kaars staat heel gezellig in je interieur en de kleuren geven je echt een herfstgevoel. Maar niet alleen de kleuren, ook de geuren! De geur Caribische Veviter & Sandelhout brengt je in het moment van met een boek en warme chocolademelk bij een knisperend haardvuur. Ik vind het echt een typische warme herfstgeur waar je lekker bij weg kunt doezelen.

Persoonlijk houd ik niet zo van overdreven geurige kaarsen, maar deze kaars geeft een heerlijke subtiele geur af. Daarnaast is het ook een verantwoorde keuze. De Botanica geurkaarsen van Air Wick zijn namelijk gemaakt op basis van natuurlijke producten die geteeld zijn op verantwoorde wijze. Ook zijn ze dierproefvrij en 100% recyclebaar.

Air Wick Botanica Kamerspray

Wil je de ruimtes in huis snel even opfrissen met een lekkere geur? Dan is een kamerspray een goede optie. Gewoon een paar spraytjes in de kamer die jij lekker wilt laten ruiken en je bent klaar! Een hele snelle optie dus, die je naar je eigen smaak heel intens of juist wat subtieler kunt gebruiken. De Botanica kamerspray van Air Wick is een hele fijne optie en is beschikbaar in drie geuren. Namelijk: Moroccan Mint & Pink Grapefruit, French Lavender & Honey Blossom en als laatste de Island Rise & African Geranium. Niet de meest standaard geuren zoals je ziet, maar bijzonder lekker! De mooie verpakking van de spray maakt dat deze ook nog eens erg leuk in je interieur staat. De spray heeft namelijk dezelfde look als de Botanica geurkaarsen. Ook leuk om te combineren dus! Net als de kaarsen zijn deze kamersprays 100% recyclebaar en niet getest op dieren.

ipuro-geurkaars-geurdiffuser

Geurstokjes of een geurdiffuser

Geurkaarsen en kamersprays geven alleen geur af op het moment dat jij ervoor kiest om te sprayen of om de kaars aan te steken. Wil je graag een continue subtiele geur in je huis? Dan zijn geurstokjes of een geurdiffuser een goed product voor jou! Je plaatst de houten stokjes in het flesje en zet het op een mooie plek in je huis. De geurstokjes zorgen vervolgens voor een heerlijke subtiele geur die je continu ruikt. De geur stopt pas zodra de vloeistof helemaal is geabsorbeerd door de stokjes. Probeer bijvoorbeeld de Ipuro Geurdiffuser Black Bamboo. Dit is een krachtige geur met een mix van jasmijn en limoen, gecombineerd met houtachtige nuances. Houd je meer van de geur van schone was? Kies dan voor de Paradise Secret geurstokjes van Robijn. Elke dag de subtiele geur van Robijn in huis, alsof je net de was hebt gedaan.

Robijn Geurkaars Paradise Secret

Naast geurstokjes heeft Robijn ook heerlijke kaarsen met de geur van schone was. Persoonlijk houd ik echt van die subtiele geur in huis als de was net is gedaan, maar ik draai niet elke dag een wasje. Deze geurkaars is dan de ideale vervanging! De kaarsen en geurstokjes zijn beschikbaar in verschillende geuren van Robijn, dus kies jouw favoriet! Zo kun je onder andere kiezen tussen Paradise Secret (mijn favoriet) en Rose Chique. De geurkaarsen hebben een mooie klassieke uitstraling en staan daardoor ook nog eens erg leuk in je interieur!

Ontdek het assortiment geurstokjes en geurkaarsen bij Plein.

Over de schrijver

Elisha
Elisha

Hi! Mijn naam is Elisha Laisina. De online wereld is echt mijn passie. Daar valt zoveel te doen en te ontdekken! Ik maak WordPress Websites en ben Content Marketeer, en vanuit Xplore Online blog ik regelmatig voor Plein. Hoe gaaf is dat? Veel leesplezier. En heb je een vraag? Zoek me gerust op!