Écht gezond (en lekker) hondenvoer

Plein | zondag 25 september | Hond

gezond en lekker hondenvoer

Edgard & Cooper startten een revolutie in hondenvoerland. Echte ingrediënten, langzaam (heel langzaam) gebakken met echt vlees (en dus geen bot) en vooral: met heel veel liefde en verse ingrediënten gemaakt. Want vers smaakt nu eenmaal beter. Beschikbaar voor pup, adult en senior honden! Lees hieronder alles over de brokjes, natvoer, snacks én doggy dental van Edgard & Cooper

Ontdek het complete assortiment hondenvoer van Edgard & Cooper op Plein.nl

Hondenvoer van Edgard & Cooper 

Overbewerkt diereneten? Daar hebben ze bij Edgard & Cooper hun buik méér dan vol van. Daarom gingen ze zelf aan de slag met echt lekker en gezond eten voor jouw trouwe viervoeter.

Echte ingrediënten

Natuurlijke, onbewerkte ingrediënten staan centraal in het hondenvoer van Edgard & Cooper. De eenvoudige en gezonde recepten zijn zo ontwikkeld dat ze een maximum aan voedingswaarde halen uit de natuurlijke ingrediënten. Met het voer van Edgard & Cooper geef je jouw hond bovendien gezonde extra's in de vorm van echt fruit en echte groenten. Vol vitamines, mineralen, antioxidanten en vezels.

gezond en lekker hondenvoer e&c

Langzaaaaam bakken en garen 

De overheerlijke brokjes van Edgard & Cooper zijn zo lekker en gezond omdat ze langzaam worden gebakken op een lage temperatuur. Zo blijven alle natuurlijke ingrediënten (en hun smaak) optimaal bewaard. Hetzelfde geldt voor het natvoer. Ook hierbij geldt: langzaam garen zodat alle smaken en voedingsstoffen behouden blijven.

Echt vlees (zonder bot) 

Met liefde gemaakt en vol met alleen maar goede dingen. Het hondenvoer van Edgard & Cooper bevat vers vlees dat met respect is behandeld. Heerlijk en voedzaam. Van boerderij tot bak. 

Lekker vers 

Vers smaakt beter. Daarom worden alle ingrediënten vervoerd in koelwagens. Hierdoor hoeven ze niet bewerkt te worden en blijven ze toch heerlijk vers. 

Voor elk moment van de dag 

Edgard & Cooper heeft een uitgebreid assortiment met hondenvoer voor elk moment van de dag. Van overheerlijke brokjes en verrukkelijk natvoer tot tussendoortjes in de vorm van snacks en dental sticks voor een gezond en sterk gebit.

Brokjes (met echte ingrediënten) 

Wist je dat vlees één van de belangrijkste ingrediënten is voor de voeding van je hond? Lucky doggy, want heel veel brokjes van Edgard & Cooper zijn gemaakt van 100% vers vlees. Hierdoor geniet jouw hond niet alleen van een heerlijke smaak, maar ervaart hij ook de voordelen van de proteïnen en eiwitten waar dit voer vol mee zit.

Voor de variatie heb je de keuze uit meerdere soorten brokjes. Kies bijvoorbeeld voor verse scharrelkip van Edgard & Cooper. Laag in calorieën en goed voor een gezond immuunsysteem. De toegevoegde blauwe bessen zitten bovendien vol natuurlijke antioxidanten, de wortels bevatten vitamine A en de mango zit vol vezels en belangrijke vitamines. Smullen gegarandeerd!

Andere toppers zijn onder meer de verse Noorse zalm (vol omega-3!), graslam en bio-kalkoen. Ontdek ook de vegetarische varianten van Edgard & Cooper met krokante wortels & courgette en rode biet & pompoen.

Lees hier meer over plantaardig hondenvoer van Edgard & Cooper.

Natvoer in een blikje of kuipje 

Bij Edgard & Cooper weten ze: vers eten, is goed eten. Alle recepten bevatten uitsluitend de beste ingrediënten. En dat zie je (hoi stralende vacht) en ruik je (geen vieze winden). Naast de brokjes heeft het merk ook een uitgebreid assortiment met natvoer. Lekker sappig en verkrijgbaar in een kuipje of blikje.

Aanrader van Edgard & Cooper is het kuipje met onweerstaanbaar vers lam en rund. Dit graanvrije recept zit boordevol hoogwaardige eiwitten. Rund is bovendien een goede bron van essentiële aminozuren. Als bonus is dit natvoer extra voedzaam dankzij het orgaanvlees (zoals hart en lever) en bevat het recept een supergezonde mix van fruit, groenten, lekkere kruiden en botanicals.

Verwen en verras jouw trouwe viervoeter met een blikje vol verse zalm, kalkoen, appel, rode biet en pompoen. Volledig graanvrij, vol eiwitten en omega 3. Zachtjes gestoomd zodat alle ingrediënten en de smaak optimaal bewaard blijven.

Naast deze twee favorieten, heeft Edgard & Cooper uiteraard nog meer lekker natvoer in het assortiment. Wat dacht je van de smaken eend & kip, kip & zalm of kalkoen? Allemaal even lekker, sappig, boordevol smaak en goede ingrediënten. Geloof ons: van het natvoer van Edgard & Cooper krijgen honden nooit genoeg.

gezond en lekker hondenvoer e&c

Lekker snacken 

Maak kennis met de snacks van Edgard & Cooper. Heerlijke goodies in zakformaat om je hond te verwennen én te belonen. De kleine-maar-fijne beloningskoekjes zijn onweerstaanbaar dankzij de combi van lekker vlees, fruit en groenten. Graanvrij en met de beste zorg bereid. En als je hond ze heeft opgesmikkeld, mag de makkelijk te recycleren verpakking gewoon bij je papierafval. Last but not least, Edgard & Cooper schenkt 1% van hun omzet aan goede doelen. Win-win als je het ons vraagt.

Het snack assortiment van Edgard & Cooper bestaat onder meer de verrukkelijke combi eend en kip (voor tophonden) aangevuld met banaan en pompoen, rund voor flinke honden en sappige kip jerky voor echte fijnproevers. Kortom: genoeg keuze en voor iedere hond wat wils!

Doggy Dental voor een gezond gebit 

De Dental Sticks van Edgard & Cooper helpen jouw hond aan een schoon gebit, frisse adem én sterke tanden! De sticks zijn lucht gedroogd waardoor je hond er véél langer op kauwt voor meer effect en fun. Geef je hond één stick per dag voor een effectieve poetsroutine. Handig: de verpakking bevat 7 sticks, voor elke dag 1! 

De Dental Sticks zijn verkrijgbaar in de smaken appel & eucalyptusolie en aardbei & frisse muntolie en in small, medium en large. Goed om te weten: het buisvormige design van de sticks zorgt ervoor dat het gebit grondiger schoon wordt gepoetst. De sticks bevatten bovendien calcium voor sterke, gezonde tanden.

Naast een uitgebreid assortiment voor honden, biedt Edgard en Cooper ook een breed assortiment kattenvoer.

Ontdek het complete assortiment hondenvoer van Edgard & Cooper op Plein.nl

Fotografie door Ashwien.

Over de schrijver

Plein
Plein

Op Plein vind je alles voor de verzorging van jezelf, je gezin, huishouden & huisdier.