Black Friday bij Plein

Plein | donderdag 14 oktober | Algemeen

black friday bij Plein

Black Friday bij Plein

Het is bijna zover! Op vrijdag 26 november is het weer Black Friday! Tijdens de Black Friday week op Plein.nl profiteer je van hoge kortingen op de 20 beste Black Friday Deals. Benieuwd? Houd onze site goed in de gaten en meld je alvast aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze Black Friday acties!

Wat is Black Friday?

Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika en valt op de vrijdag na Thanksgiving, de vierde vrijdag van de maand november. In 2021 is Black Friday op vrijdag 26 november. Black Friday is ontstaan omdat de meeste Amerikanen de dag na Thanksgiving vrij zijn en deze dag als startschot voor het kerstseizoen wordt gezien. Men trekt massaal de winkel in om cadeaus te kopen en winkeliers stunten deze dag met extra hoge kortingen. 

De hype rondom Black Friday wordt elk jaar groter en Black Friday is sinds enkele jaren ook in Nederland erg populair. Bovendien wordt er de laatste jaren ook van een heuse Black Friday week gesproken, de hele week hoge kortingen op heel veel mooie producten.

Ook bij Plein. Want wij starten Black Friday al op maandag 22 november en de acties zijn geldig t/m Cyber Monday, maandag 29 november. Cyber Monday valt standaard op de maandag na Black Friday. Traditioneel wordt Cyber Monday gezien als een online shopping dag terwijl Black Friday meer afspeelt in de fysieke winkels. Echter worden de kortingen inmiddelde op beide dagen en zowel online als offline aangeboden. Cyber Monday wordt dan ook vaak gezien als de laatste kortingsdag van het verlengde Black Friday weekend (of zelfs week).

Black Friday aanbiedingen

Op Plein.nl vind je van 22 t/m 29 november de 20 beste deals van 2021! Benieuwd? Houd onze site goed in de gaten en meld je alvast aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze Black Friday acties!

Voordelen shoppen bij Plein:

  • Meer dan 15.000 producten op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Altijd gratis retour
  • Snel in huis
  • Onze klantenservice staat voor je klaar

Ontdek ons complete assortiment:

Over de schrijver

Plein
Plein

Op Plein vind je alles voor de verzorging van jezelf, je gezin, huishouden & huisdier.