Welkom op de blog van Plein.nl. Hier vind je volop inspiratie en tips voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huishouden en je huisdieren!


De verschillende methodes voor ontharen

Eline | maandag 31 maart

Veel vrouwen hebben op bepaalde plekken liever geen haar, zoals benen, oksels, bovenlip en bikinilijn. Tegenwoordig zijn er een heleboel manieren om je van die haren te ontdoen. Hoe lang de haren wegblijven, is afhankelijk van de haargroei en de me...

Lees verder

Je puppy zindelijk maken

Renée | vrijdag 28 maart

Om een hond zindelijk te maken zijn er drie belangrijke vuistregels: consistentie, een positieve benadering en geduld. Puppy’s kunnen hun behoeftes niet lang ophouden, dus het is belangrijk om goed op je puppy te letten. In dit artikel geven...

Lees verder

Wat heb je nodig voor een kitten?

Renée | woensdag 26 maart

Het is zover! Na 8 tot 12 weken mag de kitten het nestje verlaten en mag je hem of haar ophalen. Het is belangrijk dat de kitten in de eerste weken veel leert van de moeder, en ook door haar gevoed wordt. Maar na drie maanden neem jij het stokje ov...

Lees verder

Alles over voetverzorging

Eline | woensdag 26 maart

Je voeten verzorgen is erg belangrijk. Je loopt inmiddels elke dag op je voeten en ze krijgen hierdoor heel wat te verduren. Naast het dagelijks wassen van je voeten, is het ook belangrijk om je voeten te verzorgen zodat je pijn en ongemak en voetp...

Lees verder

Wat te doen tegen overmatig zweten?

Eline | dinsdag 25 maart

Sommige mensen krijgen zonder dat ze zich inspannen last van (overmatig) zweten onder de oksels. Okselzweet gaat veelal gepaard met een nare zweetgeur. In deze blog lees je alles wat je moet weten om dit te voorkomen en hoe je het beste zweetoksels...

Lees verder

De kat communiceert met zijn staart

Renée | maandag 24 maart

Wist je dat je aan de staart van je kat kunt zien hoe hij zich voelt? Bijna iedereen weet wel dat wanneer een kat bang is of schrikt hij een dikke staart krijgt. Hiermee wil hij laten zien dat hij stoer en groot is. Maar er zijn nog veel meer katten...

Lees verder

Welke haarkleur past bij mij?

Eline | vrijdag 21 maart

Er is keuze genoeg in haarkleuren, maar welke kleur geeft jou de look die je altijd al had willen hebben? Als je een mooie kleur hebt die bij jou past en je haar zit ook nog eens perfect in model, zal je je over het algemeen een stuk prettiger en z...

Lees verder

Wat te doen tegen hoofdluis?

Marjolein | woensdag 12 maart

Hoofdluis komt regelmatig voor, vooral bij kinderen op de basisschool. Hoofdluis is erg vervelend, maar met de juiste middelen prima te behandelen. In dit artikel vertelt onze gediplomeerde drogist Marjolein over de oorzaak van hoofdluis en hoe je...

Lees verder

Vitamine en mineralen

Marjolein | maandag 20 januari

Vitamines en mineralen zijn onmisbaar voor het goed functioneren van ons lichaam. Vitamines zijn chemische verbindingen die van nature voorkomen in onze voeding. Het lichaam maakt zelf geen of onvoldoende vitamines aan, dus we moeten ze door gezonde...

Lees verder

Alles over antibiotica

Marjolein | maandag 20 januari

Antibiota Dit is een informatiepagina. Plein verkoopt geen antibiotica omdat dit geen zelfzorg product is. Antibiotica is uitsluitend op recept verkrijgbaar. Antibiotica zijn medicijnen die worden gebruikt bij infecties die worden veroorzaakt doo...

Lees verder