Advies, inspiratie & tips

Welkom op de blog van Plein.nl. Hier vind je volop inspiratie en tips voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huishouden en je huisdieren!

Inspiratie & advies

Natuurlijke verlichting voor stijve spieren en blauwe plekken

Plein | donderdag 7 september

Advertentie Stijve spieren na een intensieve training, ongewenste blauwe plekken na een ongelukje, of gewoon wat ontspanning voor je overbelaste lichaam – Voltaren Natural Plantaardige Gel is hier om de dagelijkse ongemakken te verlichten op...

Lees verder

Whitening kit voor witte tanden

Plein | zondag 3 september

Een schoon, fris en wit gebit staat synoniem voor een gezonde uitstraling. Veel mensen hechten dan ook veel waarde aan witte tanden. Door koffie, roken en wijn kunnen je tanden echter verkleuren. Wil je graag je witte kleur terug? Dan zijn er voldo...

Lees verder

Alles over het schoonmaken van je zonnepanelen

Plein | vrijdag 18 augustus

Zonnepanelen zijn een slimme investering die niet alleen bijdragen aan duurzame energieopwekking, maar ook aan kostenbesparing op de lange termijn. Om ervoor te zorgen dat je zonnepanelen optimaal blijven presteren, is regelmatig onderhoud essentie...

Lees verder

Schoonmaken met Azijn: natuurlijk, effectief en voordelig

Plein | vrijdag 18 augustus

Ben je op zoek naar een slimme, efficiënte en vriendelijke manier om je huis spic en span te krijgen? Nou, dan heb ik een interessante en deskundige tip voor je: AZIJN! Ja, dat alledaagse keukenitem heeft eigenlijk veel meer te bieden dan je z...

Lees verder

De Airfryer schoonmaken

Plein | donderdag 10 augustus

De airfryer heeft de manier waarop we koken en genieten van onze favoriete gerechten revolutionair veranderd. Met zijn belofte van krokante lekkernijen zonder het overtollige vet, is de airfryer een onmisbare aanwinst geworden in vele keukens. Maar...

Lees verder

Wasmiddelen zonder parfum

Plein | donderdag 10 augustus

In onze moderne wereld worden we vaak omringd door een overvloed aan geuren - van geurkaarsen tot luchtverfrissers. Het is dan ook niet verrassend dat steeds meer mensen de behoefte voelen aan een eenvoudige, geurvrije benadering, zelfs als het gaa...

Lees verder

Alles over urineverlies bij mannen

Plein | dinsdag 11 juli

Dit betreft een advertentie Incontinentie wordt veelal gezien als typisch vrouwenprobleem maar er zijn in Nederland ruim 300.000 mannen met ongewild urineverlies en 1 op de 5 mannen krijgt ermee te maken. Je hoeft je dus niet te schamen als je uri...

Lees verder

Onmisbaar voor op reis: De ultieme reisapotheek

Plein | maandag 10 juli

Als je op reis gaat, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn op eventuele gezondheidsproblemen onderweg. Het hebben van een goed gevulde reisapotheek is daarom essentieel. Of je nu een verre avontuurlijke reis maakt, een ontspannen strandvakan...

Lees verder

De lekkerste zomer parfums voor vrouwen

Plein | maandag 10 juli

De zomer is eindelijk aangebroken en dat betekent dat het tijd is om jezelf onder te dompelen in de betoverende wereld van zomergeuren. Of je nu een vakantie aan het strand plant, een zomerse avondwandeling maakt of gewoon wilt genieten van de zonn...

Lees verder

Barbecueën als een Pro: tips en must-have producten

Plein | maandag 5 juni

Hey daar, grillmeesters! Het barbecue seizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om die kolen aan te steken en je grill skills te laten zien. Of je nu een doorgewinterde BBQ-expert bent of net begint met het verkennen van de ku...

Lees verder
* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs