Welkom op de blog van Plein.nl. Hier vind je volop inspiratie en tips voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huishouden en je huisdieren!


Verzorging na het zonnen

Elisha | donderdag 10 juni

We hebben al wat zomerse dagen gehad en gelukkig komen er nog veel meer aan! Ideaal om lekker naar het strand te gaan of te genieten van de warme zonnestralen op je huid in de tuin. Op zulke dagen is het ideale om lekker buiten van de zon te geniet...

Lees verder

Een schone vloer in een handomdraai

Elisha | maandag 7 juni

De vloer schoonmaken, niet mijn favoriete klusje in huis. Maar wel erg fijn als het eenmaal gedaan is en mijn huis weer schoon en fris ruikt. En superbelangrijk om regelmatig te doen als je wilt dat je vloeren lang mooi blijven. In sommige huishoud...

Lees verder

Wat helpt tegen aften?

Plein | maandag 31 mei

Wat zijn aften? Aften worden ook wel "mondzweertjes" of recividerende orale ulceraties genoemd. Aften herken je aan kleine grijswitte plekjes met een rode rand. Je vindt ze op de volgende plekken in je mond: binnenkant van je wangen lippe...

Lees verder

Dieetvoeding

Plein | dinsdag 25 mei

Maak jij al gebruik van dieetvoeding? Noodzakelijk wanneer je een allergie hebt, maar ook ideaal voor een gezondere levensstijl. Lees hier alles over onder andere glutenvrije, lactosevrije en suikerarme producten. De meeste producten zijn ook nog e...

Lees verder

Make-up voor de donkere huid

Plein | dinsdag 25 mei

Als je een donkere huid hebt dan weet je dat er voor jou andere make-up regels gelden dan voor mensen met een lichte huid. Superbelangrijk om je huid te leren kennen en te ontdekken (en te experimenteren) wat wel of niet mooi staat. In deze blog ge...

Lees verder

Klaar voor rokjesdag

Elisha | dinsdag 18 mei

Is het al tijd voor rokjesdag? We hebben gelukkig al wat prachtige zonnige dagen gehad. Heerlijk is dat, als het echte lentegevoel steeds vaker terugkomt! Daarnaast is het gewoon fijn om je benen goed te verzorgen, te ontharen en een lekker bruin t...

Lees verder

Wat te doen tegen urineverlies?

Elisha | maandag 17 mei

Ongewenst urineverlies is geen pretje en komt veel voor. Mensen kunnen op alle leeftijden last krijgen van urineverlies. Je verliest dan enkele druppels urine op de meest gekke momenten. Bijvoorbeeld tijdens een lachbui of tijdens het hoesten. Maar...

Lees verder

Tips bij examenstress

Marjolein | vrijdag 14 mei

Het doen van examen is voor bijna iedereen een spannende aangelegenheid en sommigen hebben zelfs last van faalangst en examenstress. Stress en angst kunnen een negatieve invloed hebben bij het afleggen van een examen. Wat kan je nu het beste doen m...

Lees verder

Zo houd je het spannend in de slaapkamer

Plein | dinsdag 11 mei

Ben jij op zoek naar wat extra spanning in de slaapkamer? Dan kan een seksspeeltje erg leuk zijn om eens uit te proberen! Vooral als je dit samen met je partner doet. Dit zorgt namelijk voor een extra intieme band. Een beetje experimenteren samen t...

Lees verder

Zo kun je soepele spieren en gewrichten ondersteunen

Elisha | maandag 10 mei

Dit is een advertentie. Je spieren en gewrichten gebruik je iedere dag. Heel belangrijk dus om ze soepel te houden. Sommige mensen zijn van nature al heel soepel, waar anderen zichzelf beschrijven als stijve hark. (Ja ik ben er zo eentje haha). Na...

Lees verder