Welkom op de blog van Plein.nl. Hier vind je volop inspiratie en tips voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huishouden en je huisdieren!


Natuurlijke gezichtsverzorging

Elisha | zondag 22 maart

Je huid krijgt dagelijks heel wat te verduren. Regen, koude wind of juist extreem warme zonnestralen. Het is heel belangrijk om je huid goed te verzorgen en vooral je kwetsbare gezichtshuid wat extra aandacht te geven. Wat is nou een betere manier...

Lees verder

Zorg goed voor jezelf

Marjolein | maandag 16 maart

Nu we allemaal wat vaker binnen zitten en thuis aan 't werk zijn of aan de studie, is het extra belangrijk om goed voor jezelf en je naasten te zorgen. Met extra rust, maar ook door gezond en fit te blijven. In deze blog geven wij je tips om goed v...

Lees verder

Alles over probiotica

Marjolein | woensdag 11 maart

Er is al veel gezegd en geschreven over probiotica, maar wat is het eigenlijk en wat doet het voor ons lichaam? Met dit blog willen je informatie geven over probiotica zodat je zelf kan beslissen of dit goed voor je is. Maar eerst moet je wel iets...

Lees verder

7 tips voor de voorjaarsschoonmaak

Elisha | maandag 9 maart

De lente staat voor de deur! De zon begint weer een beetje vaker te schijnen, het is wat minder koud en een stuk langer licht. Heerlijk! Alleen die regen mag af en toe wel wat minder. In het voorjaar heb ik vaak van die mega schoonmaak- en opruim b...

Lees verder

Milieuvriendelijke en natuurlijke schoonmaakmiddelen

Elisha | dinsdag 3 maart

Je herkent het wel: Het hele huis moet schoongemaakt worden. Je moet de badkamer, het toilet en de keuken helemaal schoonmaken. En voor ieder ander oppervlak moet je een ander soort schoonmaakmiddel gebruiken. Dit is niet alleen erg duur maar dit i...

Lees verder

Alles over het coronavirus

Marjolein | zondag 1 maart

Het coronavirus is het gesprek van de dag. Inmiddels hebben veel landen drastische maatregelen genomen om uitbereiding van Het coronavirus tegen te gaan. Ook in Nederland zijn maatregelen getroffen om de besmettingsgraad wat gelijkmatiger te krijge...

Lees verder

Is thee gezond?

Elisha | dinsdag 18 februari

Ben jij ook zo’n theeleut? Ik hou echt van een lekker kop thee. ’s Ochtends als ik nog een beetje wakker aan het worden ben. Of juist ’s avonds laat voordat ik naar bed ga. Eigenlijk is elk moment van de dag wel geschikt voor een...

Lees verder

Wat te doen tegen (extreem) droge handen?

Elisha | dinsdag 11 februari

Heerlijk hè? Dat zachte winterweer. Een fijne wandeling door het bos. Voor een frisse neus en wat winterse zonnestralen op je huid. Lekker ingepakt in je warme winterjas en sjaal. En vergeet je je handschoenen niet? Nou, ik dus vaak wel. Met...

Lees verder

Wat zijn de symptomen van een ijzertekort?

Marjolein | dinsdag 4 februari

Als je een ijzertekort hebt, maakt je lichaam onvoldoende gezonde rode bloedcellen aan waardoor je sneller moe bent en kans hebt op een verminderde weerstand. Niet zo gek dus dat je het gelijk merkt als je een ijzertekort hebt. Je lijdt dan aan blo...

Lees verder

Wat te doen tegen verkoudheid?

Marjolein | donderdag 23 januari

Verkoudheid is een vervelende kwaal en ontstaat door een ontsteking van het slijmvlies in de neus, bijholten en keel. Je hebt last van niezen, snotteren, hoesten, keelpijn, heesheid en oorpijn. Wil je verlichting van je klachten? In dit blog geven...

Lees verder