Welkom op de blog van Plein.nl. Hier vind je volop inspiratie en tips voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huishouden en je huisdieren!


De voordelen van de PeeWee kattenbak

Renée | dinsdag 12 mei

De meeste katteneigenaren hebben er wel één in de kamer staan: de bekende kattenbak! Maar het schoonmaken van de kattenbak is voor veel baasjes niet het meest favoriete klusje. Het stinkt en veel mensen stellen het schoonmaken zo lang...

Lees verder

Mondkapjes

Marjolein | maandag 11 mei

Volgens de laatste richtlijnen van het RIVM is het gebruik van mondkapjes in het openbaar vervoer vanaf 1 juni verplicht. Omdat er veel vraag is naar mondkapjes, bieden wij deze aan op Plein.nl. Ontdek het assortiment mondkapjes op Plein. Mondkap...

Lees verder

Wat te doen tegen jeuk door de eikenprocessierups?

Marjolein | maandag 4 mei

Over het algemeen zijn we blij met rupsen, want dat worden uiteindelijk mooie vlinders. Bij de processierups, ook wel eikenprocessierups genoemd, is dat anders. Want deze rupsen zorgen voor een hoop overlast. De processierups voedt zich met eikenbl...

Lees verder

De make-up trends en kleuren voor deze zomer

Elisha | dinsdag 28 april

Het is nu lente en een nieuw seizoen betekent ook leuke nieuwe kleuren op make-up gebied. Komt dat even goed uit! Extra leuk dus om nieuwe trends te spotten en nieuwe innovaties op make-up gebied uit te proberen. Bekijk het complete make-up assort...

Lees verder

Klaar voor rokjesdag

Elisha | dinsdag 21 april

Is het al tijd voor rokjesdag? We hebben gelukkig al wat prachtige zonnige dagen gehad. Heerlijk is dat, als het echte lentegevoel steeds vaker terugkomt! Helaas is het nu wel een beetje een gekke situatie, omdat we onze blote benen niet kunnen sho...

Lees verder

Resveratrol

Marjolein | maandag 20 april

Door het RTL programma Jinek is Resveratrol volop in het nieuws gekomen. De voordelen voor de gezondheid van Resveratrol lijken veelbelovend, maar dit is wetenschappelijk nog niet vastgesteld. Toch willen we graag de informatie die er is over resve...

Lees verder

Tips voor thuiswerken

Eline | vrijdag 17 april

Sinds 12 maart wordt Nederland opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken. Sommige mensen worden daar heel blij van en zijn productiever zonder afleiding van collega's. Maar voor veel mensen is thuiswerken nieuw en ligt afleiding op de loer. In...

Lees verder

Wat te doen tegen hooikoorts?

Marjolein | maandag 6 april

Voor veel mensen betekent de komst van de lente ook de komst van hooikoorts. Mensen met hooikoorts hebben last van verkoudheid, niezen en jeuk in de neus en ogen, loopneus, kriebelhoest of rode, tranende ogen. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer...

Lees verder

Natuurlijke haarverzorging

Elisha | zondag 22 maart

Wist je dat er tegenwoordig ook veel natuurlijke haarverzorgingsproducten zijn? Deze haarverzorgingsproducten verzorgen je haar van de wortel tot de punt en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten die je haar voeden en laten stralen. Vri...

Lees verder

Natuurlijke gezichtsverzorging

Elisha | zondag 22 maart

Je huid krijgt dagelijks heel wat te verduren. Regen, koude wind of juist extreem warme zonnestralen. Het is heel belangrijk om je huid goed te verzorgen en vooral je kwetsbare gezichtshuid wat extra aandacht te geven. Wat is nou een betere manier...

Lees verder