Advies, inspiratie & tips

Welkom op de blog van Plein.nl. Hier vind je volop inspiratie en tips voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huishouden en je huisdieren!

Inspiratie & advies

Wat te doen bij aften?

Plein | dinsdag 31 oktober

Aften zijn pijnlijke, kleine zweertjes in de mond die weliswaar niet besmettelijk zijn, maar wel voor hinder kunnen zorgen. Aften kunnen zomaar ontstaan en verdwijnen gelukkig ook vanzelf. Toch is het belangrijk om de genezing te bevorderen. In dez...

Lees verder

Ondersteun je weerstand

Plein | donderdag 5 oktober

Dit betreft een advertentie We hebben de zomer achter ons gelaten en gaan via de herfst naar de winterperiode. Voor veel mensen betekent dit dat ze weer meer met het openbaar vervoer reizen en de deuren, ramen en ventilatieroosters dicht houden om...

Lees verder

Gummies ter ondersteuning van de weerstand

Plein | woensdag 4 oktober

Advertentie Soms komt het voor dat gezonde voeding en een gezonde levensstijl er even bij in schiet. Dan kan het tijdelijk gebruik van een supplement uitkomst bieden als aanvulling op je voeding. Daarbij is het wel goed om te weten dat een voeding...

Lees verder

Hoe houd ik mijn gebit gezond?

Plein | dinsdag 3 oktober

Een stralende glimlach is een van de eerste dingen die je opvalt wanneer je iemand ontmoet. Een goede mondhygiëne is niet alleen essentieel voor een zelfverzekerde uitstraling, maar draagt ook bij aan je algemene gezondheid. Zo zorgt een goede...

Lees verder

De weg naar een rookvrij leven

Plein | zondag 1 oktober

Advertentie Er zijn een heleboel redenen om te stoppen met roken. Ondanks al die redenen is stoppen met roken moeilijk, heel moeilijk. Hoe moeilijk merk je pas als je minder dan normaal of plots helemaal niet meer rookt. Je lichaam is namelijk aan...

Lees verder

Elektrisch of met de hand poetsen?

Plein | dinsdag 26 september

Je tanden poetsen is de basis van een goede mondhygiëne. Twee keer per dag poetsen is een voorwaarde voor een gezond en fris gebit. Voor het reinigen van je tanden kan je kiezen uit een manuele tandenborstel (met de hand poetsen) of een elektr...

Lees verder

De beste manier om te snoeien

Plein | maandag 25 september

Of je nu een enthousiaste tuinier bent of gewoon je groene vingers begint te ontdekken, snoeien is een vaardigheid die je helpt om je tuin in topvorm te houden. In deze blog gaan we op een toegankelijke manier dieper in op snoeien. Waarom is het be...

Lees verder

Duurzaam en natuurlijk schoonmaken

Plein | maandag 18 september

Schoonmaken is een van die taken die we bijna allemaal moeten doen, maar weinigen van ons echt leuk vinden. Het kan tijdrovend en frustrerend zijn om je huis schoon en fris te houden en vooral als je dit allemaal op een natuurlijke, duurzame manier...

Lees verder

Verantwoorde tussendoortjes voor onderweg

Plein | maandag 11 september

Een dagje naar de dierentuin of een lange autorit. Als je onderweg bent met kinderen kan het een uitdaging zijn om ze verantwoord te laten eten. Vooral omdat het vaak veel tijd kost om al die verantwoorde snacks te maken. Gelukkig zijn er ook gemak...

Lees verder

Natuurlijke verlichting voor stijve spieren en blauwe plekken

Plein | donderdag 7 september

Advertentie Stijve spieren na een intensieve training, ongewenste blauwe plekken na een ongelukje, of gewoon wat ontspanning voor je overbelaste lichaam – Voltaren Natural Plantaardige Gel is hier om de dagelijkse ongemakken te verlichten op...

Lees verder