Welkom op de blog van Plein.nl. Hier vind je volop inspiratie en tips voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huishouden en je huisdieren!


De beste voeding voor je huisdier

Plein | vrijdag 23 september

Herfst, de tijd van windvlagen en regenbuien. De tijd van… hatsjie! Gezondheid! Dé tijd bij uitstek dus om te werken aan je weerstand. Dat geldt niet alleen voor ons, maar ook voor je hond en kat is het belangrijk om te zorgen voor ee...

Lees verder

De voordelen van een slaaptrainer

Plein | vrijdag 23 september

Jonge kinderen hebben nog geen besef van tijd. Hierdoor kan het voorkomen dat jouw peuter elke ochtend om zes uur naast je bed staat. Of eerder, als je pech hebt. Een slaaptrainer biedt dan uitkomst. Een slaaptrainer (ook wel slaapwekker genoemd) l...

Lees verder

Zelf je bloeddruk meten

Dit betreft een advertentie. Op 29 september is het Wereld Hart dag. Het moment om stil te staan bij de gezondheid van jouw hart. Door bijvoorbeeld regelmatig je bloeddruk te meten. Een te hoge bloeddruk vergroot namelijk het risico op hart- en va...

Lees verder

Vitamines voor tijdens en na je zwangerschap

Een zwangerschap, bevalling en de eerste maanden als kersverse moeder van je kleintje inclusief alle bijhorende zorg(en), zijn prachtig en met niets anders te vergelijken. Maar ondanks het vele genieten, zijn deze fases in je leven ook vaak heftig...

Lees verder

Een goede toilethygiëne

Plein | maandag 12 september

Je staat er misschien niet zo bij stil, maar een goede toilethygiëne is belangrijk. Voor jezelf en de mensen waarmee je samenleeft. Maar ook als je gebruik maakt van een openbaar toilet, als je op visite bent en op je werk. Maar wat zijn nou d...

Lees verder

7x tips voor het scheren van je bikinilijn

Plein | maandag 5 september

Wil je graag je bikinilijn netjes bijhouden, dan is scheren een goeie optie. Het is gemakkelijk, pijnloos en betaalbaar. Voor een mooi, glad resultaat is het belangrijk dat je op de juiste manier scheert. Hiermee voorkom je rode bultjes, jeuk en ir...

Lees verder

Zero waste levensstijl voor beginners

Plein | maandag 29 augustus

Jaarlijks produceert ieder mens in Nederland 500 (!) kilo afval. Een bizarre hoeveelheid. Minder afval produceren en investeren in een duurzaam leven helpt enorm om je eigen impact op het milieu te verminderen. Dit kan al heel eenvoudig. Met kleine...

Lees verder

Tips om pigmentvlekken te verminderen

Hoewel niet schadelijk, is het cosmetisch vaak niet wenselijk. Helemaal in het gezicht maakt mensen onzeker. Pigmentvlekken verdwijnen niet vanzelf, maar zijn wel goed te behandelen. Lees meer over pigmentvlekken en wat je er aan kunt doen in deze...

Lees verder

Voordelen van een toner voor je gezicht

Plein | maandag 8 augustus

Voor een stralende en mooie huid is het belangrijk dat je je gezicht goed reinigt. Gedurende de dag en nacht stapelen talg, dode huidcellen, vuil en make-up zich op. Maak je je huid niet goed schoon, dan oogt je huid dof en kan je sneller last hebb...

Lees verder

Mooier haar met haarvitamines

Elisha | dinsdag 26 juli

Wist je dat een slechte haarconditie of haaruitval vaak het resultaat is van een tekort aan essentiële vitamines en mineralen? Het slikken van speciale vitamines voor je haar kan dan een uitkomst zijn. Ook al vervangen supplementen nooit een g...

Lees verder