Bereidingswijze: 1. Kook de tagliatelle volgens algemene bereidingswijze. Snijd de champignons en courgette in schijven. Room en 100 ml water klaarzetten. 2. Doe 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antiaanbaklaag en verhit deze. Voeg zodra het aroma van de kruiden vrijkomt de champignons, groenten en ham toe en bak het geheel. 3. Voeg het water, de room en kruidenmix 2 (grote zak) toe. Laat het geheel met deksel op de pan in 8minuten op een laag vuur gaar worden. Af en toe doorroeren. Tip: Water door witte wijn vervangen.
Kruidenmix 1: zeezout, knoflook*, koriander*, oregano*, rozemarijn*, karwij*, foelie*, laurier*, piment*. Kruidenmix 2: rijstmeel*, maltodextrine*, aardappelzetmeet*, zeezout, ui*, mosterdmeel*, selderij*, wortel*, prei*, sojasaus* (sojabonen*, maltodextrine*, zout), peper*, basilicum*, peterselie*, zonnebloemolie*. *Van gecontroleerde biologische teelt
Gluten- en lactosevrij. Bevat mosterd, selderij en soja.
Voedingswaarden per 100 gram Energie517 kJ/ 124 kcal Vetten5.4 gram waarvan verzadigd2.4 gram waarvan enkelvoudig onverzadigd2.1 gram waarvan meervoudig onverzadigd0.4 gram Koolhydraten13.1 gram waarvan suikers1.6 gram Voedingsvezels1.7 gram Eiwitten5.4 gram Natrium0.6 gram Zout1.5 gram