Het zoutgehalte is uitsluitend toe te schrijven aan van nature voorkomend natrium.
Bereidingswijze: 1. Doe 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antiaanbaklaag en verhit deze. Voeg zodra het aroma van de kruiden vrijkomt de gehakt toe en bak het. Voeg dan de rode nierbonen en mais toe en laat die kort meebakken. 2. Voeg de tomatenstukjes en kruidenmix 2 (grote zak) toe en laat het geheel met deksel op de pan in ca. 5 minuten gaar worden. Af en toe doorroeren. Warm de wraps op volgens algemene bereidingswijze envul deze vervolgens met de vulling. Tip: Vul de mix in tacos, garneren met zure room en sla.
Kruidenmix 1: zeezout, koriander*, knoflook*, chilipoeder*, komijn*, kummel*, oregano*, bonenkruid*, laurier*. Kruidenmix 2: zeezout, rietsuiker*, paprika*, ui*, rijstmeel*, peper*, chilipoeder*, kurkuma*, peterselie*. *Van gecontroleerde biologische teelt
Gluten- en lactosevrij. Kan sporen van mosterd, selderij en soja bevatten.
Voedingswaarden per 100 gram Energie1051 kJ/ 250 kcal Vetten5.2 gram waarvan verzadigd1.9 gram waarvan enkelvoudig onverzadigd– waarvan meervoudig onverzadigd– Koolhydraten40.6 gram waarvan suikers30.2 gram Voedingsvezels12.7 gram Eiwitten7 gram Natrium– Zout26.6 gram