Allerfre Tabletten 10 mg 21 tabletten

Niet verkrijgbaar in uw land
Het is wettelijk verboden om dit product naar België te versturen. Onze excuses hiervoor.
12,39

Allerfre Tabletten

Hooikoortsklachten en vergelijkbare allergische reacties, bijvoorbeeld huisdier- en huismijtallergie kunnen worden verholpen door Allerfre. Je bent vrij van klachten als niezen, neusloop, jeuk aan de ogen, roodheid en huiduitslag. Groot voordeel van Allerfre is dat je met slechts 1 klein tabletje 24 uur klachtenvrij bent. En dat is wel zo praktisch! Allerfre bevat 10 mg loratadine per tablet.
  • 24 uur klachtenvrij met 1 tablet
  • Kleine, gemakkelijk te slikken tablet
  • Werkt snel
  • Reeds geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
  • Goed verdraagbaar en mag ook in combinatie met de meeste andere geneesmiddelen gebruikt worden. Raadpleeg bij twijfel uw behandelend arts
  • Ook effectief bij vergelijkbare allergische reacties bijvoorbeeld huisdier- en huismijtallergie

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

CDB logo

Medische informatie

GTIN 5000167068184
Extra handel artikel aanduiding waarde 28514
Product naam ALLERFRE HOOIKOORTS
Registratiecode RVG
GPC Allergiepreventie/-vermindering/antihistaminica
Aanbevolen dosering 0,5-1, afhankelijk leeftijd en gewicht
Maximale dosering 0,5-1
Leeftijd Vanaf 2 jaar
Gebruiks advies Innemen met half glas water
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking op een droge plaats.
Advies voor weggooien Vervallen geneesmiddelen inleveren bij chemisch afval.
Houdbaar Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Bijwerkingen en waarschuwingen Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar. Dit medicijn maakt suf en vermindert het reactievermogen. U mag niet autorijden zolang u last heeft van deze bijwerkin- gen. Zorg dat kinderen veilig spelen (bijvoorbeeld niet hoog in een klimrek) als zij dit medicijn hebben gebruikt. Niet gebruiken bij borstvoeding zonder overleg met een arts. Kijk bij verminderde leverfunctie in de bijsluiter voor de juiste dosering.
Verkoopsvoorwaarden Uitsluitend apotheek of drogist
Afleverstatus UAD
Toedingingsvorm Tablet
Gebruiksindicatie Ter verlichting van allergische oog- en neusklachten en aanhoudende huiduitslag (chronische netelroos) met hevige jeuk.
Contra-Gebruiksindicatie Allergie voor één van de werkzame stoffen of hulpstoffen in dit geneesmiddel
Gebruik tijdens zwangerschap Nee
Gebruik tijdens borstvoeding Nee
Gebruiksbeperking Intolerantie bepaalde suikers. Aangepaste dosering bij leverproblemen. Stop 2 dagen voor allergietest.Kan duizeligheid veroorzaken. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.
Huisarts bezoeken Als de symptomen ernstig zijn en de medicijnen onvoldoende helpen. Bij zwangerschap en/of borstvoeding. Bij benauwdheid of kortademigheid, bij zeer gezwollen ogen en gekleurd oogvocht. Bij klachten aan uitsluitend één kant van de neus. Kinderen die voor de eerste keer klachten hebben. Om de oorzaak van de allergie te weten te komen.
Ingrediënten Loratadine 10 mg
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Bij hooikoorts en vergelijkbare allergische reacties

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via drogist@plein.nl of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Allerfre helpt tegen hooikoortsklachten en vergelijkbare allergische reacties zoals niezen, neusloop, jeuk aan de ogen en huiduitslag door bijvoorbeeld huisdier- en huismijtallergieën. Allerfre helpt ook bij langdurige netelroos. De tabletten van Allerfre bevatten de werkzame stof loratadine die overgevoeligheidsreacties tegengaat. Één tablet neemt klachten tot 24 uur lang weg. Allerfre is verkrijgbaar in verpakkingen met 7, 14 en 21 tabletten. Lees vóór gebruik de bijsluiter.

Productinformatie over Allerfre Tabletten 10 mg

  • Merk: Allerfre
  • Ean: 5000167068184
  • Artikel: 729-795
12,39
Niet verkrijgbaar in uw land
Het is wettelijk verboden om dit product naar België te versturen. Onze excuses hiervoor.