Deze donkere, glutenvrije broodmix voor eiwitbrood met zonnebloempitten en prebiotische vezels maar met heel weinig koolhydraten. Vezelrijk (prebiotisch) - eiwitrijk - koolhydraatarm broodmengsel met een hoge biologische waarde. De geselecteerde ingrediënten vullen elkaar aan tot een waardevolle, evenwichtige aminozuurbalans.
Meng de bakmix met 350ml water en kneed het deeg. Vorm het deeg tot een brood, leg het op een bakpapier of doe het in een ingevette vorm. Bak het brood in 60 minuten op 180°C (hetelucht oven). Bewaar het brood op je aanrecht of in de koelkast.
Lijnzaadmeel*, kip-EIwitpoeder, zonnebloempitten, biologisch kokosmeel*, AMANDELmeel*, pompoenpittenmeel*, appelvezels, bakmiddel: natriumcarbonaat, antioxidant: ascorbinezuur (vitamine C), kristalzout, kruiden.
Bevat ei en amandelen. Kan sporen bevatten van schaaldieren, noten en sesamzaad. Gluten- en sojavrij
Voedingswaarden per 100 gram Energie 615 kJ / 147 kcal Vet 4.5 gram waarvan verzadigd 1.8 gram Koolhydraten 0.8 gram waarvan suikers 0.8 gram Voedingsvezels 10.4 gram Eiwitten 20.6 gram Zout 0.35 gram