Een glutenvrije proteiëne broodbakmix met gouden lijnzaad en kruiden uit de Provence, met weinig koolhydraten. Vezelrijke - eiwitrijke - koolhydraatarme broodbakmix met een "touch" van de zee en een hoge biologische waarde. Zoals al de producten van Adams Brot zonder soja. De geselecteerde ingrediënten vullen elkaar aan tot een waardevolle, evenwichtige aminozuurbalans.
Meng de bakmix met 380ml water en kneed het deeg. Vorm het deeg tot een brood, leg het op een bakpapier of doe het in een ingevette vorm. Bak het brood in 60 minuten op 180°C (hetelucht oven). Bewaar het brood op je aanrecht of in de koelkast.
Lijnzaadmeel*, kokosmeel*, kip-eiwitpoeder amandelmeel*, lijnzaad, bakmiddel: natriumcarbonaat, antioxidant: ascorbinezuur (vitamine C), kristalzout, kruiden. * deels ontolied
Bevat ei en amandel. Kan sporen bevatten van schaaldieren, noten en sesamzaad. Gluten- en sojavrij.
Voedingswaarden per 100 gram Energie 615 kJ / 147 kcal Vet 2.9 gram waarvan verzadigd 1.8 gram Koolhydraten 1.3 gram waarvan suikers 0.9 gram Voedingsvezels 14.2 gram Eiwitten 21.3 gram Zout 0.48 gram