Adams Brot heeft deze innovatieve glutenvrije cake-bakmix ontwikkeld om u een heerlijke cake te bieden met zowel weinig koolhydraten als een hoog eiwitgehalte. Hoewel we geen suiker toevoegen, heeft de cake een lichte zoetheid. Met 100 g volledig gebakken cake, heb je 20,6 g hoogwaardige eiwitten aan en slechts 1,6 g koolhydraten, 1,2 g vet met 123 kcal. Daarnaast is de basis cakemix glutenvrij. Zoals alle AdamsBrot-producten is het gemaakt zonder soja.
Meng voor een basis cake de bakmix met 250ml water. Het deeg in een cakevorm verdelen en ca 25 minuten bakken bij 170°C (hetelucht oven). TIP: Voor een sappige cake of muffins voeg 100 gr boter of 2 eetlepels plantaardige olie, 50 gr noten, een banaan en een theelepel cacaopoeder toe aan het deeg. Let op: de voedingswaarden hebben betrekking op het basismengsel.
Biologisch kokosmeel*, weiproteine, kip-eiwitpoeder, amandelmeel*, cacaovezel, bakmiddel: natriumcarbonaat, cacaopoeder*, antioxidant: ascorbinezuur (vitamine C), aroma, zoetstof: sucralose. *deels ontolied
Bevat melk, ei en amandel. Gluten- en sojavrij.
Hoewel we zorgvuldig allergeneninformatie op onze productpagina’s verstrekken, kunnen de ingrediënten en allergenen in de producten door de fabrikant worden aangepast. Raadpleeg daarom altijd de verpakking voordat je het product consumeert, vooral als je een allergie of intolerantie hebt. De informatie op onze website is bedoeld als aanvullende ondersteuning en kan niet altijd het etiket op de verpakking vervangen.
Bij vragen over allergenen of andere productinformatie, neem gerust contact met ons op.
Voedingswaarden per 100 gram Energie 514 kJ / 123 kcal Vet 1.2 gram waarvan verzadigd 0.7 gram Koolhydraten 1.6 gram waarvan suikers 1.3 gram Voedingsvezels 7.5 gram Eiwitten 20.6 gram Zout 0.4 gram