Adams Brot heeft deze innovatieve glutenvrije cake-bakmix ontwikkeld om u een heerlijke cake te bieden met zowel weinig koolhydraten als een hoog eiwitgehalte. Hoewel we geen suiker toevoegen, heeft de cake een lichte zoetheid. Met 100 g volledig gebakken cake, heb je 20,6 g hoogwaardige eiwitten aan en slechts 1,6 g koolhydraten, 1,2 g vet met 123 kcal. Daarnaast is de basis cakemix glutenvrij. Zoals alle AdamsBrot-producten is het gemaakt zonder soja.
Meng voor een basis cake de bakmix met 250ml water. Het deeg in een cakevorm verdelen en ca 25 minuten bakken bij 170°C (hetelucht oven). TIP: Voor een sappige cake of muffins voeg 100 gr boter of 2 eetlepels plantaardige olie, 50 gr noten, een banaan en een theelepel cacaopoeder toe aan het deeg. Let op: de voedingswaarden hebben betrekking op het basismengsel.
Biologisch kokosmeel*, weiproteine, kip-eiwitpoeder, amandelmeel*, cacaovezel, bakmiddel: natriumcarbonaat, cacaopoeder*, antioxidant: ascorbinezuur (vitamine C), aroma, zoetstof: sucralose. *deels ontolied
Bevat melk, ei en amandel. Gluten- en sojavrij.
Voedingswaarden per 100 gram Energie 514 kJ / 123 kcal Vet 1.2 gram waarvan verzadigd 0.7 gram Koolhydraten 1.6 gram waarvan suikers 1.3 gram Voedingsvezels 7.5 gram Eiwitten 20.6 gram Zout 0.4 gram