Deze glutenvrije basis broodmix voor eiwitbrood met gouden lijnzaad., om in een handomdraai een koolhydraatarm brood te bereiden. Vezelrijke - eiwitrijke - koolhydraatarme broodbakmix als basisbrood met een hoge biologische waarde. Zoals al de producten van Adams Brot zonder soja. De geselecteerde ingrediënten vullen elkaar aan tot een waardevolle, evenwichtige aminozuurbalans.
Meng de bakmix met 380ml water en kneed het deeg. Vorm het deeg tot een brood, leg het op een bakpapier of doe het in een ingevette vorm. Bak het brood in 60 minuten op 180°C (hetelucht oven). Bewaar het brood op je aanrecht of in de koelkast.
lijnzaadmeel, eiwitpoeder, kokosmeel, amandelmeel, pompoenpittenmeel, lijnzaad, natriumcarbonaat, ascorbinezuur(vitamine C), himalayazout, kruiden
Glutenvrij, kan sporen bevatten van noten
Per 100 gram: Energie149 Kcal / 623 kJ Koolhydraten1.4 g -waarvan suikers0.8 g -waarvan polyolen0 g Vetten3.4 g -waarvan verzadig vet1.7 g Vezels13.9 g Eiwitten21.7 g Zout0.54 g